Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~ niezalogowany
3 stycznia 2013r. o 14:43
~ napisał(a): A moze ma ktoś aktualny nr do Wróżki z Daszuńskiego-Lidii?

798-301-190
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~h niezalogowany
3 stycznia 2013r. o 19:57
Taka z niej wróżka jak z koziej dupy trąba.Byłam u niej i to co gadała nie miało nic wspólnego z rzeczywistością.Szkoda kasy,czasu i nerwów na nią.
~niki niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 16:09
wrozka zinaida nadal bez zastrzezen,swietna analiza roku 2012 sie sprawdzila,ciekawe jaki bedzie 2013. polecam wszytskim szukajacym prawdy i szzcerosci raz oczekujacych zaangazowania i indywidualnego podejscia,pani zinaida w rzeczy samej taka jest wlasnie,najlepsza i sprawdzona wrozka !
~rino niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 21:45
Ja pierdziu ludzie co jest z wami jeszcze tylko w woo doo i zoombie zacznijcie wierzyć .Jak pójdziecie do tej swojej wróżki i po zapukaniu do drzwi do drzwi ona powie,, kto tam ''albo,, proszę''to h...j z niej a nie wróżka ,bo powinna powiedzieć ,,wchodź maryśka ,anka czy jak tam masz na imię.
~sprawdzona wróżka niezalogowany
14 lutego 2013r. o 15:58
ja od dawna korzystam z usług tej wrózki,jak na razie niesie pomoc bardzo rzetelnie,w sumie moge zawsze na nia liczyc,polegac na niej,mam zaufanie do tej osoby,nie lekcewazy nigdy i wiem,ze szczerze doradza na podstawie wrozby,rozkladu,psychologii,bardzo sympatyczna i madra ,ciepla osoba z tej wrozki,wielki szacunek za umiejetnosci i dar przewidywania [email protected]
~zuzka niezalogowany
18 lutego 2013r. o 13:22
http://www.wrozkazinaida.cba.pl/ wrozka zinaida strona ww ktos pytal o namiary,polecam
~/ niezalogowany
18 marca 2013r. o 12:50
ma może ktoś z Was nr tel do kobiety z Parkowej?
~xx niezalogowany
18 marca 2013r. o 13:47
757326468 numer do wróżki z parkowej
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.