Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

613
Drill
6 lipca 2012r. o 16:33
Przyjmę małe akwarium tak z 20l - za niewielką kwote
dajcie znać jak coś :P same akwarium dla bojownika

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4743
#MANSON nieaktywny
6 lipca 2012r. o 18:16

moje akwarium, pytanie.. czy już nie za dużo tych rybek tam?

Faktycznie troszke jest tych łobuzów ;)
Pozdro :]
~ niezalogowany
17 lipca 2012r. o 9:51
~Mieczyk napisał(a): Jakie zrobić kryjówki dla narybku mieczyka,dodam że samiczka kotna jest osobno w zbiorniku 45l.Mam tam 2 sztuczne roślinki i pozatym nic. ?? ??
Są już małe rybki,karmię je zwykłym drobniutko pokruszonym pokarmem,czy nalezy takim maluchom dawać jakies witaminy czy tym pdobne,aby wszystkie sie uchowały???/
4743
#MANSON nieaktywny
17 lipca 2012r. o 19:23
Jak najbardziej ,ale najważniejsza jest woda. Parametry,temperatura ,filtracja itd.
Pozdro i powodzenia z maluszkami ;)
2924
#Anonim2924 nieaktywny
17 lipca 2012r. o 20:13
Witaj Manson !
Masz może tą krypro dla mnie - po dwutygodniowym urlopie musiałem zrobić restart i teraz mam w baniaku zaj...ście łyso... I jakby ktoś jeszcze miał lotos czerwony lub zielony...

Pozdrawiam

[img=1342548790_nyiwm5j.jpg]
8971
#blazer1983 nieaktywny
17 lipca 2012r. o 21:46
Wujek ja mam lotosa czerwonego ale jeszcze mi nei wypuscil pedow :(
~gupiki niezalogowany
19 lipca 2012r. o 12:44
Witam. Oddam część mieczyków z własnej hodowli. Rybki zdrowe, ładne. Chętnie przyjmę w zamian roślinki akwariowe lub inny gatunek rybek. Tel. 790-715-524
~ja niezalogowany
20 lipca 2012r. o 7:05
oddam trochę wgłębki i pływaka karłowatego - 691970861
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe domy!