discuss jak na Bolec to i tak dużo,a kubeczków było dzisiaj ze20szt :]
..a jak ktoś ma extra jechać po 3 roślinki do innego miasta no to już inna bajka.
Zresztą Jaro też może załatwić coś na zamówięnie ;)
Pozdro. :]
Dziękuję za informacje, jutro odwiedzę Psią Kość :)
Dopiero zabieram się za założenie akwarium i nie mam wielkich wymagań, więc na pewno coś wybiorę . Pozdrawiam.
Manson ja często bywam w lubinie , legnicy i wrocławiu odwiedzam plantice tam to jest dopiero wybór... do bolesławca tez muszę dojechać :)
uważam ze dobrze zaopatrzony sklep potrafi sciągnąć hobbystów i zwykłych ludzi z bardzo daleka i chcialbym, żeby Psia Kość takim była :)
Aga jak czytasz to napisz mi proszę jak u Ciebie przebiegało leczenie glonów środkiem BLUE ICHITIO ,po ilu dniach zaczęły z chodzić , jak wyglądały , jak się czuły rybki, itp...
Po dwóch dniach (bo dopiero było coś widać - woda granatowa) widać było, że glony marnieją, zielone żółkną, a te "włochate" czerniały. Wlałam ten środek w pierwszy dzień tyle ile trzeba, na drugi dzień wlałam resztę. Po pięciu dniach podmieniłam wodę i ostrą gąbką starłam włochacze (do tej pory nie powróciły). Wydaje mi się jednak, że dobrze jest po podmianie wody powtórzyć kurację, ale ja jestem niecierpliwa. Rybki zniosły to dobrze.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.