Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~discuss niezalogowany
5 lutego 2013r. o 10:48
to w sumie u Ciebie na 300l ile tego poszło ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Aga niezalogowany
5 lutego 2013r. o 11:14
Na 450l jednorazowo wlałam półtorej buteleczki i na drugi dzień dolałam połówkę.
~Daniel niezalogowany
5 lutego 2013r. o 11:31
Ja osobiście w swoim Nano posadziłem rośliny z in-vitro z Psiej Kości . Z takimi roślinami miałem kontakt po raz pierwszy . Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jak szybko rosną i dobrze się ukorzeniają . Kupiłem małego heńka , Straurogyne i Eleocharis - mają się dobrze i mega rosną - więc mega polecam takie roślinki .
~ niezalogowany
5 lutego 2013r. o 15:51
dodaj zdjecie
217
#Anonim217 nieaktywny
5 lutego 2013r. o 19:19
Do Agi i discus-a. Mówicie o ICHTIO Tropicala?? tym do leczenia kulorzęska?? Aga jak dawkowałaś?? Pytam bo mam co prawda trochę glonów, ale ryby jak na razie kontrolują ich ilość
4743
#MANSON nieaktywny
5 lutego 2013r. o 19:53
Raczej Blue Ichtio Zooleka ;) Jest sprawdzony i o niebo lepszy :D ...ale niue wiemy dokładnie czego użyła nasza koleżanka? :]

Co do roślin in vitro ? ...to nabyłem Bacopke,Didiplis Diandra[który raczej nie powinien się znależć w moim baniaku ze względu na wymagania] Oraz najmniejszą z Zabienic i o dziwo!!!
Idą jak zwariowane :] Po około 3 tygodniach są 3-4 razy większe :]
...Tylko cieszyć oko!!
Pozdro :D
~discuss niezalogowany
5 lutego 2013r. o 20:16
chodzi o blue ichtio zooleka .
Manson to twoje palecie jakieś lepiej wychowane bo u mnie wszelkiej maści in vitro , mchy to muszę pod prądem trzymać :D
~Aga niezalogowany
6 lutego 2013r. o 7:05
Użyłam blu ichtio zooleka. A teraz mam zamiar raz w tygodniu, raz na dwa tygodnie robić profilaktyczną kąpiel. Glonów nie mam, ale czuwać muszę.
Mam pytanie jakich bakterii używacie ja przerobiłam nitrivec potem denitrol obecnie leję azoo psb i chyba on daje w moim akwa najlepszy efekt. Co sądzicie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza