Tak ja pisałem wczoraj - sytuacja się ustabilizowała - dodałem szybkorosnącą większą rośline - podaje dalej co2 i carbo w płynie - okrzemki tak jakby się powoli wycofują - myslę że jest to przez stabilizowanie sie akwarium :D
Najtaniej kupisz u Jarka w' Psiej kości' koło Carefoura ;)
Przy zakupie paru sztuk Jarek napewno da Ci jeszcze rabacik :]
Dzisiaj widziałem parę ładnych sztuk ,a i nawet in vitro są dostępne.
Pozdro ;)
Byłem w piątek na giełdzie we Wrocławiu i powiem tak. Ja tam mógłbym zostawić wypłatę i brakło by kasy :D
Kupiłem 20 sadzonek rotali wspaniałej i kilka sadzonek trawki na pierwszy plan. Za to 15 złociszy. Będę na pewno częściej
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.