Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~discuss niezalogowany
8 marca 2013r. o 11:26
nie wiem czy masz to długo ale w nie dojrzałym akwarium dosyć powszechnie występuje sam to miałem i jak szybko przyszedł tak szybko zanikł ,nie robiłem nic . zbieraj bez podmian wody i czekaj ewentualnie blue ichtio zalej ale to dla bardziej niecierpliwych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~marek niezalogowany
8 marca 2013r. o 11:31
sprzedam akwarium z calym potrzebnym osprzetem o pojemnosci 240l z pokrywa panoramiczne filtr zewnetrzny fluval 404, trzy korzenie ,tlo strukturalne imitujace skaly plus szafka pod akwarium tel. 792180676
cena 500zl
4669
#Shakur nieaktywny
10 marca 2013r. o 13:33
~discuss napisał(a): nie wiem czy masz to długo ale w nie dojrzałym akwarium dosyć powszechnie występuje sam to miałem i jak szybko przyszedł tak szybko zanikł ,nie robiłem nic . zbieraj bez podmian wody i czekaj ewentualnie blue ichtio zalej ale to dla bardziej niecierpliwych.

Problem w tym że nie mam tego długo, może jakieś 2 tygodnie :/

Dopisane 10.03.2013r. o godz. 13:30:

I co, nikt nie wie co z tym fantem zrobić?

Dopisane 10.03.2013r. o godz. 13:33:

Witam!
Mam do oddania w niskiej cenie 13 gupików ( 3 samce, 10 samic) w dowolnej ilości. Wybarwione, zdrowe. Cena 2 zł za sztukę.
Tel. 723132245
~ niezalogowany
13 marca 2013r. o 14:23
Witam . Chciałem zapytać czy macie jakieś sposoby na małe śliczmaczki na szybie akwa - takie 2-3 mm . Od momentu przyniesienia nowej rośliny mam plage ich w swoim baniaku ;( . Jest ich dziesiątki na szybach .
~ niezalogowany
13 marca 2013r. o 14:49
~ napisał(a): Witam . Chciałem zapytać czy macie jakieś sposoby na małe śliczmaczki na szybie akwa - takie 2-3 mm . Od momentu przyniesienia nowej rośliny mam plage ich w swoim baniaku ;( . Jest ich dziesiątki na szybach .

rybki o nazwie BOCJA WSPANIAŁA. 2 SZT WYGŁODNIAŁE I INO ZACHUCZY W BANIAKU :>
~ niezalogowany
13 marca 2013r. o 19:34
nie moge wpuścić bocji bo mam krewetki :( może jakiś inny pomysł . Dodam że ślimaki Helenki też już testowałem i nici ;(
4669
#Shakur nieaktywny
13 marca 2013r. o 20:23
Ile miałeś/łaś tych helenek? Jedna na 10 litrów i małe skurczybyki znikają aż miło.
~ niezalogowany
13 marca 2013r. o 20:43
Akwarium mam 40 litrowe mam wpuszczone 3 Helenki - i nie widze
rezultatów . A nawet wręcz przeciwnie , ślimoli coraz więcej - a Helenki wpierdzielają tylko pokarm dla kreweci :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Metrohouse zaprasza