Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

4743
#MANSON nieaktywny
4 marca 2013r. o 20:13
Oj uwierz mi ,że można :D

..a co do dysków to wbrew pozorom wcale nie potrzebują takich typowych czarnych wód. Wystarczy parę korzeni i troche dodatków garbników np. szyszki olchy. Ja stosuję i rybki...jak widać. :]
Pozdro.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4032
#massi2301 nieaktywny
6 marca 2013r. o 21:49
powiedzcie mi co to za glon i jak się go pozbyć;/wyczyściłem piasek dzisiaj o 12 glon zauważyłem spowrotem jak wróciłem z pracy o 21 [img=1362602959_oilkh3y.jpg]
~marek niezalogowany
7 marca 2013r. o 9:33
sprzedam akwarium z calym potrzebnym osprzetem o pojemnosci 240l z pokrywa panoramiczne filtr zewnetrzny fluval 404, trzy korzenie ,tlo strukturalne imitujace skaly plus szafka pod akwarium tel. 792180676
~marek niezalogowany
7 marca 2013r. o 9:55
~marek napisał(a): sprzedam akwarium z calym potrzebnym osprzetem o pojemnosci 240l z pokrywa panoramiczne filtr zewnetrzny fluval 404, trzy korzenie ,tlo strukturalne imitujace skaly plus szafka pod akwarium tel. 792180676
cena 500zl
4743
#MANSON nieaktywny
7 marca 2013r. o 17:00
Mi to wygląda na sinice :|
-Erytromycyna! i do ataku :/

Dopisane 07.03.2013r. o godz. 17:00:

..ooo! Właśnie miałem wam napisać,że wystosowałem prośbę do władz portalu abyśmy mogli sobie pohandlować-pozamieniać się rzeczami związanymi z akwarystyką; rybkami roślinkami ,akcesoriami itd. Zgodę otrzymaliśmy,ale oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku i tylko w temacie.
Pozdrawiam Akwamaniaków :]
Doktor ;)
4669
#Shakur nieaktywny
7 marca 2013r. o 20:21
świetna wiadomość Manson! :D

A swoją drogą, dopadł mi akwarium namolny glon/pleśń, nie wiem jak się pozbyć. Wyjąłem w sobotę dużo, dziś jest więcej niż było.
[img=1362684117_pb5lspx.jpg]
~discuss niezalogowany
7 marca 2013r. o 21:20
Shakur napisał(a):

A swoją drogą, dopadł mi akwarium namolny glon/pleśń, nie wiem jak się pozbyć. Wyjąłem w sobotę dużo, dziś jest więcej niż było.

akwarium nowe ?
4669
#Shakur nieaktywny
7 marca 2013r. o 22:49
Nie, założone w drugim tygodniu grudnia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza