Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~k1p niezalogowany
23 maja 2013r. o 11:38
Shakur napisał(a): I rozumiem że mogę dać jedno naciśnięcie po drugim? :)

Tak, ja daję jedno po drugim, tylko że u mnie naciskam 5 razy na 240 litrów :-) Glony powoli, ale znikają.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4669
#Shakur nieaktywny
23 maja 2013r. o 13:29
Dałem z rana dwie dawki. Jak będę światło zapalał od 6.30 do 16.30 to wystarczy? :)
~ niezalogowany
23 maja 2013r. o 18:19
Shakur napisał(a): Dałem z rana dwie dawki. Jak będę światło zapalał od 6.30 do 16.30 to wystarczy? :)
Moim zdaniem musiałbyś pozbyć sie trochę ryb ,masz akwarium przerybione, a krasnale to lubią,80 l-odjać podłoże to zostaje ok 60 litrów,nie wiem czy nawet carbo pomoże??
4669
#Shakur nieaktywny
23 maja 2013r. o 18:55
Wiem że muszę się pozbyć dużo gupików, ale nie wiem jak. Nikt nie chce ich nawet za złotówkę wziąć, a w sklepach nawet za darmo :/

Ponawiam!:
Witam.
Mam do odsprzedania sporo, ponad 10 sztuk gupików. Ryby dorosłe i nieco młodsze, ładnie wybarwione, zdrowe, dobrze odżywione. Ryby nie są z hodowli, a z domowego akwarium, co zapewnia po prostu lepsze ryby
Ryby do odbioru codziennie.

W razie czego można kontaktować się tutaj na forum, na PW, na tel. 723132245 czy gg. 2757196.

A z drugiej strony, ja zakupię lub zamienię na jakiś pokarm czy gupiki... Rogatka! Każda ilość tej rośliny jest mi potrzebna
Kontakt taki sam jak u góry.
~ niezalogowany
24 maja 2013r. o 6:46
~Aga napisał(a):
~Aga napisał(a): Sprzedam 7 sztuk geophagus winemilleri[img=1368899358_nsc7aip.jpg]oraz 4 szt. guinacara stergiosi[img=1368899395_ektkwww.jpg] Ryby mają dopiero 5cm, pochodzą z polskiej hodowli.

784603387

Ponawiam, muszę koniecznie zmniejszyć obsadę.

Moje akwarium jest po restarcie około 2 miesiące, glony szaleją jak zwariowane. Zielone, brązowe, "kudłate" i jakie kto chce. Staram się być cierpliwa, stosuję carbo i denitrol codziennie, podmieniam wodę co tydzień. Anubiasy są brzydkie od ciągłego usuwania okrzemków. Jedyny plus to to, że anubiasy dostały powera i puszczają liść za liściem, więc jeszcze trochę i pousuwam te poniszczone. Najgorsze jest to, że moja cierpliwość zaczyna się kończyć. ;(
~Pankracy niezalogowany
24 maja 2013r. o 7:11
Z doświadczenia wiem, że okrzemki pojawiają się albo przy starcie zbiornika, albo wtedy, gdy świetlówki nadają się do wymiany ze starości - po wymianie na nowe okrzemki giną.
5777
#agaser nieaktywny
24 maja 2013r. o 9:19
Shakur napisał(a): Wiem że muszę się pozbyć dużo gupików, ale nie wiem jak. Nikt nie chce ich nawet za złotówkę wziąć, a w sklepach nawet za darmo :/

no to za ile drogi Panie je puścisz?
4669
#Shakur nieaktywny
24 maja 2013r. o 12:30
agaser napisał(a):
Shakur napisał(a): Wiem że muszę się pozbyć dużo gupików, ale nie wiem jak. Nikt nie chce ich nawet za złotówkę wziąć, a w sklepach nawet za darmo :/

no to za ile drogi Panie je puścisz?

A puszczę je nawet za 1.5zł za sztukę, a powyżej 10 sztuk po złotówce, chyba że masz może rogatka :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza