Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~Aga niezalogowany
27 maja 2013r. o 6:24
~ napisał(a):
~Aga napisał(a):
~Aga napisał(a): Sprzedam 7 sztuk geophagus winemilleri[img=1368899358_nsc7aip.jpg]oraz 4 szt. guinacara stergiosi[img=1368899395_ektkwww.jpg] Ryby mają dopiero 5cm, pochodzą z polskiej hodowli.

784603387

Ponawiam, muszę koniecznie zmniejszyć obsadę.

Moje akwarium jest po restarcie około 2 miesiące, glony szaleją jak zwariowane. Zielone, brązowe, "kudłate" i jakie kto chce. Staram się być cierpliwa, stosuję carbo i denitrol codziennie, podmieniam wodę co tydzień. Anubiasy są brzydkie od ciągłego usuwania okrzemków. Jedyny plus to to, że anubiasy dostały powera i puszczają liść za liściem, więc jeszcze trochę i pousuwam te poniszczone. Najgorsze jest to, że moja cierpliwość zaczyna się kończyć. ;(

Ponawiam, muszę koniecznie zmniejszyć obsadę !! !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 maja 2013r. o 8:41
MANSON napisał(a): Krzaki z własnej przycinki :] [img=1369580840_bw6ddva.jpg]
Jakie Manson masz oswietlenie że wywłóćznik tak ci wybujał?Jakie nawozy lejesz do baniaka?
~ niezalogowany
27 maja 2013r. o 9:24
Dzisiejsza fotka :) :) [img=1369639496_ke9wwwu.jpg]
4669
#Shakur nieaktywny
27 maja 2013r. o 15:11
Poszukuję kogoś kto ma do oddania / odsprzedania / na wymianę każdą ilość nurzańca i rogatka!

Tel. 723132245
GG. 2757196
4743
#MANSON nieaktywny
27 maja 2013r. o 17:05
Oświetlenie 2x45 Aquastar i Grolux,nawozów nie leje żadnych.
Jedyne co podaje to co2 w płynie.Podłoże Manado +Aquabasic.

Shakur jak chcesz tą trawę[po prawej w wannie] to zapraszam.
Chciałbym wiedzieć dzisiaj bo jutro oddaje wszystko.Dźwięknij jak coś. Nara. :D

Dopisane 27.05.2013r. o godz. 17:05:

Wywłocznik też jeszcze jest jak ktoś chętny i Pistia :]
4113
#marzuniia nieaktywny
27 maja 2013r. o 18:45
MANSON napisał(a): Oświetlenie 2x45 Aquastar i Grolux,nawozów nie leje żadnych.
Jedyne co podaje to co2 w płynie.Podłoże Manado +Aquabasic.

Shakur jak chcesz tą trawę[po prawej w wannie] to zapraszam.
Chciałbym wiedzieć dzisiaj bo jutro oddaje wszystko.Dźwięknij jak coś. Nara. :D Dopisane 27.05.2013r. o godz. 17:05:Wywłocznik też jeszcze jest jak ktoś chętny i Pistia :]

jeśli masz jeszcze roślinki do oddania to chętnie je wezmę, kupię

Organizuje bezpłatne spotkania kosmetyczne Mary Kay
~manson niezalogowany
27 maja 2013r. o 21:33
Krzaki sa do jutra, proszę dzwonic jutro to się ugadamy
6532
#Seba1607 nieaktywny
28 maja 2013r. o 8:51
Witam pomyślałem nad zmianą osady ryb w akwarium moje " stare" rybki oddałem sąsiadce do akwarium a myślę nad skalarami jeden gatunek ryb ,mam 112 l akawa a wiem że za dużo to chyba w nie nie na wpuszczam skalarków bo dość pokaźne są w formie już dojrzałej , ile byście proponowali ryb bym w puścił? z 5 sztuk ja tak myślę ,ale właśnie boję się że jak mi już dorosną ,żeby nie okazało się, żę litraż wody w moim akwarium może im szkodzić . Za mało litrów wody na 1 rybkę .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.