Seba1607 napisał(a): Za mało litrów wody na 1 rybkę .Lepiej pomyśl o innej obsadzie,112 l - podłoże ,to zostaje ok 90 l????Szkoda męczyć ryb
~ napisał(a):Seba1607 napisał(a): Za mało litrów wody na 1 rybkę .Lepiej pomyśl o innej obsadzie,112 l - podłoże ,to zostaje ok 90 l????Szkoda męczyć ryb
~Aga napisał(a): Kiedyś w 160 litrach trzymałam brzanki sumatrzańskie i mszyste (świetnie współgrały kolorystycznie). Fajnie wyglądało wtedy akwarium. Rybki śmigały po całym zbiorniku, ciągle coś się działo.
Seba1607 napisał(a):u mnie od tygodnia czasu i żadnym innym nie dokuczaja, a żyja w stadku 14 brzanek, a propo w dobrej cenie w brico sa i zdrowe..~Aga napisał(a): Kiedyś w 160 litrach trzymałam brzanki sumatrzańskie i mszyste (świetnie współgrały kolorystycznie). Fajnie wyglądało wtedy akwarium. Rybki śmigały po całym zbiorniku, ciągle coś się działo.
Brzanki super choć boję się że zaczną się nawzajem gryźć ;)
Madmar napisał(a):Seba1607 napisał(a):u mnie od tygodnia czasu i żadnym innym nie dokuczaja, a żyja w stadku 14 brzanek, a propo w dobrej cenie w brico sa i zdrowe..~Aga napisał(a): Kiedyś w 160 litrach trzymałam brzanki sumatrzańskie i mszyste (świetnie współgrały kolorystycznie). Fajnie wyglądało wtedy akwarium. Rybki śmigały po całym zbiorniku, ciągle coś się działo.
Seba1607 napisał(a):~Aga napisał(a): Kiedyś w 160 litrach trzymałam brzanki sumatrzańskie i mszyste (świetnie współgrały kolorystycznie). Fajnie wyglądało wtedy akwarium. Rybki śmigały po całym zbiorniku, ciągle coś się działo.