Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~Discuss niezalogowany
2 czerwca 2014r. o 22:53
Poczytaj jeszcze o nawożeniu roślin metodę EI
http://www.roslinyakwariowe.pl/dyskusje/akwarystyka/nawozenie-roslin/estimative-index-ei-dozowanie-suchych-soli-ale-prosciej-27682.html
na początku może wydawać się to mało zrozumiale ale jak załapiesz to okazuje się dziecinnie proste , wszystkie sole mozesz kupic na allegro
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~malkontent niezalogowany
2 czerwca 2014r. o 22:58
Ale to ma byc holender czy roślinniak? Bo to jednak jest róznica
~Discuss niezalogowany
2 czerwca 2014r. o 23:06
~malkontent napisał(a): Ale to ma byc holender czy roślinniak? Bo to jednak jest róznica

zbiornik typu holender
~puma niezalogowany
3 czerwca 2014r. o 19:18
nie z rybkami nie będę się spieszyć i na razie grzecznie czekają w starym zbiorniku. krewetki też. zamówiłam kilka roślin na próbę w internecie choć mam obawy czy ładnie to będzie wyglądało. wiem że trzeba podzielić na trzy strefy i wysokości roślin ale nie wiem które lubią rosnąć przy grzałce a które przy odpowietrzaczu. zakupiłam w sklepie mikro, makro, co2 w płynie i potas. nie wiem ile tego dozować na początek i ile światła świecić żeby nie przedobrzyć. pomysł z drożdżami jest dobry ale wole tradycyjne metody ;)
~Bezboznik niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 16:59
sprzedam akwarium 200l profilowane, szafka, pokrywa, filtr zewnętrzny tetra tec, grzałka i inne duperele. atrakcyjna cena
tel 600954612.
~Bezboznik niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 17:01
oddam w dobre rece frontozy 4 sztuki samiec i 3 samice, rybki zdrowe samiec 14 cm
tel 600954612
~Discuss niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 17:29
~Bezboznik napisał(a): sprzedam akwarium 200l profilowane, szafka, pokrywa, filtr zewnętrzny tetra tec, grzałka i inne duperele. atrakcyjna cena
tel 600954612.

Wrzuć ogłoszenie na olx ja sprzedałem w pare godzin swoje akwarium a kupe telefonów jeszcze mialem
~Aga niezalogowany
5 czerwca 2014r. o 21:33
~Bezboznik napisał(a): oddam w dobre rece frontozy 4 sztuki samiec i 3 samice, rybki zdrowe samiec 14 cm
tel 600954612

To co pływa teraz w akwarium? :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.