Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~ niezalogowany
29 kwietnia 2015r. o 18:42
~ napisał(a):
~ napisał(a): TETRA EX 800 PLUS daje rade. Przykręcisz na wy;ocie i zadnej pralki nie bedzie

Tetry ciekną :(

Ciekna , ciekna tez nie polecam ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Discuss niezalogowany
30 kwietnia 2015r. o 8:21
Polecam filtry Eheima z tym, że to już większa kasiurka wchodzi w grę a jak coś tańszego to Aqua nova np NCF-1000. U mnie aqua nova sprawował się bezproblemowo .
2820
#k1p nieaktywny
7 maja 2015r. o 20:36
Chyba nie wszystkie, bo moja Tetra nie cieknie, jestem zadowolona.

Czy ktoś byłby z Was zainteresowany dwoma kirysami grzebykoczelnymi?
Mają po ok. 10 cm długości. Piękne ryby, ale mam nadwyżkę przy dnie i muszę zrobić małą selekcję. Oddam za darmo. 793775245
1906
#MJ nieaktywny
7 maja 2015r. o 23:39
k1p napisał(a): Czy ktoś byłby z Was zainteresowany dwoma kirysami grzebykoczelnymi?
jak do 2 miesięcy nie znajdziesz nabywcy to się zgłosze. Będę zakładać nowy baniak 300l ale dopiero za jakieś 1.5 miesiąca. Wiec jakbyś wytrzymała to wezmę.
2820
#k1p nieaktywny
8 maja 2015r. o 11:21
Jeśli mam pewność, że ryby trafią do dużego akwarium, mogę poczekać. Napisz, proszę do mnie na priv, to umówimy się co do konkretnego terminu odbioru.
~ niezalogowany
9 maja 2015r. o 16:58
Mam do oddania zdrowego, sporego (ok 13 cm) Gibicepsa - całkiem gratis. Mam za małe akwarium na niego i nie chcę by się bestia męczyła :)
~ niezalogowany
9 maja 2015r. o 16:58
Mam do oddania zdrowego, sporego (ok 13 cm) Gibicepsa - całkiem gratis. Mam za małe akwarium na niego i nie chcę by się bestia męczyła :)
2820
#k1p nieaktywny
12 maja 2015r. o 20:14
Pomóżcie Kochani!
Czy mam rację sądząc, że to jest pirania?
[img=1431454398_3k8mkr9.jpg]

Ryba ma około 15 cm długości. Jest bardzo spokojna. Do tej pory trzymana była z gupikami i neonkami, poważnie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.