Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~ niezalogowany
23 lutego 2012r. o 19:49
Thorn napisał(a): Witam wszystkich postanowiłem napisać ten temat ponieważ na pewno w Bolesławcu jest wiele osób które zajmują się tym pięknym hobby jakim jest akwarystyka. Może poznamy się na forum a potem może wymienimy wspólne zainteresowania i wiadomości w jakieś knajpce przy piwku i pogawędkach.

Moje doświadczenia z akwarystyką są dość znaczne i z chęcią się podzielę wiedzą na temat akwarystyki.

Jestem za ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~domi22 niezalogowany
24 lutego 2012r. o 10:50
MANSON napisał(a): Jakie rybki posiadasz?
Kilka kirysków spiżowych,parkę mieczyków i gurami złote ;)
~mm niezalogowany
24 lutego 2012r. o 13:20
Mam do oddania zamek do akwarium.Wymienie najlepiej za rośliny.Zamek jest nowy,nie uzywany.
Manson-dzięki za radę,zrobiłem tak jak mi doradziłeś ;) [img=1330086051_0h9pqcl.jpg]
~mm niezalogowany
24 lutego 2012r. o 13:23
tak wygląda z drugiej strony [img=1330086220_gqsxkn0.jpg]
4743
#MANSON nieaktywny
24 lutego 2012r. o 14:08
Peti dzięki za Mikro :] Jest już w baniaku przygotowane do ciekawej aranżacji.Za jakiś czas podzielę się efektami ;)

mm -powodzenia z nowym hobby.Oby baniak sprawiał Ci wiele przyjemności i jak najmniej kłopotów a wrazie co to się nie załamuj i nie poddawaj.Początki są trudne,ale potem jaka frajda i satysfakcja? Nie do opisania.Pozdro. Wrazie co jesteśmy tutaj. ;)

domi; co do twoich rybek to nie mamy za wiele info na temat warunków i baniaka,ale obserwuj rybki nawet przez lupę. Jeśli nie ma widocznych objawów zewnętrznych choroby to stawiałbym na pasorzyty wewnętrzne tj.wiciowce,nicienie lub inne mendy. Jeżeli tak jest to najlepiej zaaplikować konkretny lek np. Capitox lub Aquasan firmy Zoolek,zgodnie z zaleceniami.Powodzenia.
4669
#Shakur nieaktywny
25 lutego 2012r. o 14:30
~Seba napisał(a): Drodzy Państwo jeśli by ktoś miał w nadmiarze młodych gupików chętnie odkupie najlepiej samice , ale jak będą samce też luzik . Proszę o informacje na numer 512 600 375 , jeszcze lepiej jakby ktoś pochodził z Nowogrodźca , ale oczywiście jakby co jestem mobilny to podjadę . Pozdrawiam :)

Mam młode gupiki +- 1-1.5cm, 2zł za sztukę.
Zainteresowany?

Dopisane 25.02.2012r. o godz. 14:30:

~ja napisał(a): Już idę do piwnicy. Zapomniałam. Mogę wysłać mmsem?

A co do tych korzonków, one są takie jasne?:P
Bo chciałbym nieco ciemniejsze.
~ja niezalogowany
25 lutego 2012r. o 19:23
Jasne bo wyschnięte :) Namoczony będzie ciemniejszy.
4669
#Shakur nieaktywny
25 lutego 2012r. o 21:26
Ile za jeden korzonek?;P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza