Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

4743
#MANSON nieaktywny
20 marca 2012r. o 19:48
Napisz co i jak?
Czy nadal sklep trzyma fason bo sam chcę się wybrać ;)
Pozdro i powodzenia ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3943
#FRANCA nieaktywny
20 marca 2012r. o 20:27
~ napisał(a):
domi22 napisał(a):
domi22 napisał(a): Oddam za darmo rotalę green duże kępy-okolice Nowogrodzca.Tel 885959154
Roślina już nieaktualna ,szybko poszła :) :)

Dzięki wielkie,już rosnie ;)

Ty to szybki jesteś,pozdrawiam ;)
~Czerna niezalogowany
22 marca 2012r. o 21:14
MANSON napisał(a): Napisz co i jak?
Czy nadal sklep trzyma fason bo sam chcę się wybrać ;)
Pozdro i powodzenia ;)

Witam. Byłam dziś w Zgorzelcu, ale wybór roslin marny. W przyszłym tygodniu ma być dostawa, więc trzeba poczekać:) Pozdrawiam
~Skalar niezalogowany
23 marca 2012r. o 20:53
Witam posiadam ceratopteris cornuta sadzonki chętnie bym się wymienił za krewetki moje gg 31038225
~robercik_123 niezalogowany
29 marca 2012r. o 8:16
Witam, akwa mam od niedawna i prawde mowiac jestem zielony. Pisze bo mam problem ze slimakami. Kupilem roslinki i chyba nie dosc dobrze je wyplukalem. Co dziennie wyciagam po kilka a one sie i tak mnoza. Nie wiem jak sie nazywaja. To fotka jednego z nich. (Slaba jakosc bo zdiecie z telefonu) Czy jest jakis dobry sposob aby pozbyc sie ich z akwarium? Pozdrawiam[img=1333001818_oe3di7d.jpg]
2001
peti
29 marca 2012r. o 14:54
Dobry sklep w Zgorzelcu mieści się na pasażu w Carefure .Dużo rybek, roślin i wystroju (korzenie, groty itp.)

Darek
378
peyooo
29 marca 2012r. o 18:42
~robercik_123 napisał(a): Witam, akwa mam od niedawna i prawde mowiac jestem zielony. Pisze bo mam problem ze slimakami. Kupilem roslinki i chyba nie dosc dobrze je wyplukalem. Co dziennie wyciagam po kilka a one sie i tak mnoza. Nie wiem jak sie nazywaja. To fotka jednego z nich. (Slaba jakosc bo zdiecie z telefonu) Czy jest jakis dobry sposob aby pozbyc sie ich z akwarium? Pozdrawiam[img=1333001818_oe3di7d.jpg]

Kup ślimaki helenki, załatwią sprawę. Jeśli masz duży zbiornik, to możesz wpuścić bocje, które też sprzątną ślimaczki.
4743
#MANSON nieaktywny
29 marca 2012r. o 19:39
Jak masz problem ze ślimorami to najlepiej Bocje,ale pamiętaj żeby nie podawać pokarmów nawet przez 2-3 dni a te łobuziary zrobią swoje :D [img=1333042758_8c1bwij.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!