Od pewnego czasu jakieś bydle podżera mi kryptokoryny. Uwzięło się na młode odrosty ale i dorosłymi liśćmi nie pogardzi. Liście sa skubane z zewnętrznej krawędzi jak i od środka blaszki. Wygląda to na ślimaka ale mam tylko Helenki i Świderki. Z ryb , które są w kręgu podejrzeń to Otosek, Sumatra, Grubowarg ale nie mogę tego zaobserwować bo dzieje się to w nocy. Wciągu dnia nic podejrzanego a rano świeże ślady rozboju. Ktoś może ma podobne doświadczenia i wykrył sprawcę ?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.