Zastosowana autokorekta
~Prac napisał(a): ja tam pracuje juz kilka lat i mogę szczerze powiedzieć ze nie wszystko na tym forum jest prawda. Wiele osób chce pracować i robi to dobrze. Zarobki są tez ok - jedne z wyższych w naszym regionie - oczywiście zależy od stanowiska. Największym problemem tej firmy jest rotacja pracownikow. No cóż - moze zależy kto do jakiego działu trafi - ja jestem zadowolony, rozwijam sie, jeżdzę na szkolenia, zdobywam doświadczenie. W przeciwieństwie do niektórych staram sie te prace utrzymać i traktuje ja poważnie. Problemy z ludźmi którzy próbują nadużywać swojego stanowiska rozwiązuje inaczej niż zwalniając sie i potem opowiadając jak to jest tam źle i jaki tam straszny klimat. Gdyby takich ludzi jak ja było więcej to tez w firmie byłoby lepiej i ludzie zamiast skakać z miejsca w miejsce mieli by fajne miejsce pracy. No ale cóż. Zawsze łatwiej jest uciec z podkulonym ogonem , grać wielce pokrzywdzonego i pieprzyć głupoty do kogo sie da jaka to straszna firma. Niestety firma to ludzie. To my. Jak my sie zachowujemy w pracy taki klimat w niej tworzymy. Najłatwiej jest zganiać na liderów supervisorów i innych, ale warto jest przestać użalać sie nad doba, wziąć sie do utrzciwej pracy i przestać pieprzyć głupoty.dziwne że tam jeszcze pracujesz TYLKO TY JEDEN nie podkuliłes ogona :) a cały Bolesławiec to nieroby:) powodzenia. :>
~pracownik były napisał(a):~Prac napisał(a): ja tam pracuje juz kilka lat i mogę szczerze powiedzieć ze nie wszystko na tym forum jest prawda. Wiele osób chce pracować i robi to dobrze. Zarobki są tez ok - jedne z wyższych w naszym regionie - oczywiście zależy od stanowiska. Największym problemem tej firmy jest rotacja pracownikow. No cóż - moze zależy kto do jakiego działu trafi - ja jestem zadowolony, rozwijam sie, jeżdzę na szkolenia, zdobywam doświadczenie. W przeciwieństwie do niektórych staram sie te prace utrzymać i traktuje ja poważnie. Problemy z ludźmi którzy próbują nadużywać swojego stanowiska rozwiązuje inaczej niż zwalniając sie i potem opowiadając jak to jest tam źle i jaki tam straszny klimat. Gdyby takich ludzi jak ja było więcej to tez w firmie byłoby lepiej i ludzie zamiast skakać z miejsca w miejsce mieli by fajne miejsce pracy. No ale cóż. Zawsze łatwiej jest uciec z podkulonym ogonem , grać wielce pokrzywdzonego i pieprzyć głupoty do kogo sie da jaka to straszna firma. Niestety firma to ludzie. To my. Jak my sie zachowujemy w pracy taki klimat w niej tworzymy. Najłatwiej jest zganiać na liderów supervisorów i innych, ale warto jest przestać użalać sie nad doba, wziąć sie do utrzciwej pracy i przestać pieprzyć głupoty.dziwne że tam jeszcze pracujesz TYLKO TY JEDEN nie podkuliłes ogona :) a cały Bolesławiec to nieroby:) powodzenia. :>