jakim deklu?? ja zawsze jak mi sie cos urwie w aluminium przewaznie w glowicy to na brzozowa do pana Jurka.:)swiece, swiece zarowe, wtryski.polecama
a co do wymiany oleju to fakt najtaniej wychdzi samemu trzeba tylko w prawny sposob pozbyc sie odpadkow.kiedys robilem u Bochenka ale olej wcale nie jest tani chyba ze z beczki(osobiscie nie uznaje)w cenie oleju jest marza za wymiane proste.ale z czegos musi gosciu zyc.
dobrze tez wymieniaja na rajskiej ale nie bylem osobiscie.
~DAWCA orgazmów niezalogowany 30 stycznia 2013r. o 20:37
No właśnie nie bardzo bo to pompa w motocyklu i jest dość mało miejsca na takie wyjście. Myślę właśnie nad jakimś fachowcem, ewentualnie nad Helicoil, choć to sporawy wydatek na jedno użycie...
helicoli to jakas maszyna?? podjedz na brzozowa sie spytaj. motocukle wiem ze szymek z kosciuszki byl w tym oblatany tylko niewiem gdzie on sie teraz podziewa??co to za motor ze nie taniej pompe kupic??
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.