Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~Ksawery 1985 niezalogowany
25 marca 2011r. o 11:29
[img=1301048984_mnlomeu.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~roll niezalogowany
25 marca 2011r. o 12:00
jak już pisałem wcześniej bolesławiec to nie wrocław i wszędzie można dojść na piechote ale jak się lubi dupę wożić bylo po co jak do sklepu po mleko to nie ma się co dziwić.rozumiem jak trzeba coś przewieżć,podjechać pilnie do lekarza.może lepiej zadać pytanie do czego jest samochód,czy do wożenia dupy swojej wszędzie gdzie tylko się da.a znam takich co potrafią kosz ze śmieciami z domu autem wynośić 15 metrów.
~man420 niezalogowany
25 marca 2011r. o 12:19
Po to kupiłem samochód żeby nie musieć chodzić na piechotę a że ludzie parkują gdzie mogą to już ich sprawa i ja nie robił bym z tego sensacji każdy odpowiada za swoje czyny,kierowca który zaparkował nieprawidłowo na pewno liczy się z tym że może dostać mandat,tym bardziej że co roku przybywa coraz więcej kierowców a miejsc parkingowych niestety nie więc pretensję można mieć również do miasta że nie zapewnia wystarczającą ilość miejsc parkingowych.Pewnie wam też się zdarza parkować nie prawidłowo a szczekacie na innych
~ul. Daszyńskiego niezalogowany
25 marca 2011r. o 12:22
[img=1301052153_upy19jw.jpg]
~ niezalogowany
25 marca 2011r. o 12:42
widać, że w bolesławcu konfidentów SM przybywa.
biegają i fotki trzaskają.
~RRR niezalogowany
25 marca 2011r. o 12:58
~man420 napisał(a): Po to kupiłem samochód żeby nie musieć chodzić na piechotę a że ludzie parkują gdzie mogą to już ich sprawa i ja nie robił bym z tego sensacji każdy odpowiada za swoje czyny,kierowca który zaparkował nieprawidłowo na pewno liczy się z tym że może dostać mandat,tym bardziej że co roku przybywa coraz więcej kierowców a miejsc parkingowych niestety nie więc pretensję można mieć również do miasta że nie zapewnia wystarczającą ilość miejsc parkingowych.Pewnie wam też się zdarza parkować nie prawidłowo a szczekacie na innych

Jeżeli kupiłeś to nie po to aby innym uprzykrzać życie przez swą egoistyczną wygodę.Jeżdżę rocznie 70-100 tys.km różnymi autami,ale nigdy nie parkuję na trawniku jak na w/w obrazku- czasem trzeba ponieść d--pę te kilkadziesiąt metrów dalej.Za takie parkowanie winni łoić bez miłosierdzia.W Bolesłąwcu jeszcze nie jest tak,że nie ma gdzie postawić auta,oczywiście każdy by chciał pod oknem,a niektórzy nawet wjechać do klatki.
Nie znaczy to,że nie zdarza mi się zatrzymać na zakazie na chwile np.po gazetę,czy kogoś wysadzić- warunek jeden: czy nie zagrażam.
4816
#Anonim1234 nieaktywny
25 marca 2011r. o 13:10
nie popadajcie w skrajnosc
783
#Igi nieaktywny
25 marca 2011r. o 14:18
deretta napisał(a): nie popadajcie w skrajnosc

A tak właśnie robią..

Od początku celem akcji było to by parkować z myślą o innych. Mówię tu o parkowaniu na dwóch miejscach jednym autem, a nawet i na trzech (są takie talenty :| )

Prosta akcja mająca na celu zwiększenia miejsc parkingowych.

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego. Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.