Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~wojti niezalogowany
25 marca 2011r. o 14:20
moim zdaniem za mało jest miejsc parkingowych na mieście ,
natomiast widze ze buraki nawet na własnych podwókach nie potrafia parkować.

A policja i straz miejska nie reaguje na tego typu wykroczenia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
25 marca 2011r. o 16:17
~wojti napisał(a): moim zdaniem za mało jest miejsc parkingowych na mieście ,

Nie znam miasta, w którym nie byłoby za mało miejsc parkingowych :)
~ niezalogowany
25 marca 2011r. o 16:55

Jeżeli kupiłeś to nie po to aby innym uprzykrzać życie przez swą egoistyczną wygodę.Jeżdżę rocznie 70-100 tys.km różnymi autami,ale nigdy nie parkuję na trawniku jak na w/w obrazku- czasem trzeba ponieść d--pę te kilkadziesiąt metrów dalej.Za takie parkowanie winni łoić bez miłosierdzia.W Bolesłąwcu jeszcze nie jest tak,że nie ma gdzie postawić auta,oczywiście każdy by chciał pod oknem,a niektórzy nawet wjechać do klatki.
Nie znaczy to,że nie zdarza mi się zatrzymać na zakazie na chwile np.po gazetę,czy kogoś wysadzić- warunek jeden: czy nie zagrażam.

Jestem kierowcą zawodowym i w miesiać robię tyle a nawet więcej więc nie chwal się ze robisz 100 tys.swoją osobóweczką czy busikiem bo mało mnie to interesuje.Jeszcze raz mówie po to mam to auto żeby nie musieć d--py ruszać.Każdy parkuje jak potrafi i jak mu wygodnie,mogę się założyć że raban robią Ci ludzie którzy nie mają wyobraźni i chcą iść na łatwiznę.Pozdrawiam tych co dają sobie zawsze radę!
~Maryś niezalogowany
25 marca 2011r. o 23:02
~Ksawery 1985 napisał(a): [img=1301048984_mnlomeu.jpg]
pewnie z Kaszubskiej byłoby już za daleko :>
4882
#Alpha nieaktywny
25 marca 2011r. o 23:08
Jak ja nie cierpię konfidentów :/
~Janek niezalogowany
25 marca 2011r. o 23:19
Alpha napisał(a): Jak ja nie cierpię konfidentów :/
oj to musisz bardzo cierpieć :D
~ niezalogowany
25 marca 2011r. o 23:36
zula999 napisał(a): szlam kiedys z dzieckiem w wozku i nagle jakis balwan tuz prede mna tak zaparkowal,zwrocilam grzecznie uwage temu panu,na co on tylko wzruszyl ramionami ....w efekcie zadzwonilam na policje,ktorej sie nie doczekalam :>

to jest to ze faktycznie zdarza sie to czesto na ulicy Staszica czesto i gesto jakis baran stanie doslownie tak jak pokazuje zdjecie mnie tez nie raz szlak trafial jak mialam przejsc z wozkiem i powiem szczerze ze gdyby nie maz to bym za kazdym razem dzwonila na policje ale fakt faktem ci kierowcy ktorzy tak staja to chyba mieli lewe prawka :/

Zmoderowano 26.03.2011 godz.15:24 - powód: cytowanie (sentinel)
~JanSylwester niezalogowany
25 marca 2011r. o 23:41
A ja sądzę, że akurat to zdjęcie przedstawia bezmyślność osoby, która wybudowała tam chodnik. Przecież w miejscu gdzie stoi to niebieskie cudo nie ma zakazu, samochodzik stoi zaparkowany na parkingu, a chodnik prowadzi do... nikąd.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza