Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
25 marca 2011r. o 23:46
~Maryś napisał(a): pewnie z Kaszubskiej byłoby już za daleko :>

Raczej,parking koło Poczty był zajęty na maksa,pomyśl,zanim na piszesz! :>

Zmoderowano 26.03.2011 godz.15:25 - powód: cytowanie (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 marca 2011r. o 23:52
~JanSylwester napisał(a): A ja sądzę, że akurat to zdjęcie przedstawia bezmyślność osoby, która wybudowała tam chodnik. Przecież w miejscu gdzie stoi to niebieskie cudo nie ma zakazu, samochodzik stoi zaparkowany na parkingu, a chodnik prowadzi do... nikąd.

no wlasnie jest chodnik ktory wyraznie widac tym bardziej ze dookola sa parkingi gdzie nie ma wejscia na chodnik to jest jedno jedyne miejsce ktore wskazuje chodnik!!! wszedzie jest parking i tylko wlasnie TAM GDZIE STOI TO AUTKO jest dojscie do pierwszej klatki i dalej
~Ksawery 1985 niezalogowany
25 marca 2011r. o 23:56
~ napisał(a):
Raczej,parking koło Poczty był zajęty na maksa,pomyśl,zanim na piszesz! :>
nie był zajęty :] widziałem jak zaparkowały te auta a miejsce było zarówno na parkingu w stronę poczty jak i dalej na Ogrodowej po lewej stronie (2 by spokojnie się zmieściły) no ale za daleko panu by iść :]
~maso-konfi niezalogowany
25 marca 2011r. o 23:59
ale to nic miejcie się na baczności jutro bo wyruszam ze swoim nowiutkim aparacikiem na miasto :D a dla checy fotki prześlę SM :D
~tez kierowca niezalogowany
26 marca 2011r. o 12:10
Dzisiaj zaparkowalem sobie na targowisku manhatan. i pan zwrocil mi uwage ze jak on teraz wyjedzie./ szczegol tkwil w tym ze sam zaparkowal busem na srodku 2 miejsc parkingowych/ hehe. ale tego to juz nie widzial .bedac dobrego wychowania zrobilem mu miejsce. a powinienem isc na zakupy i by se troche poczekal moze by to go czegosc nauczylo.
~mama z wózkiem niezalogowany
29 marca 2011r. o 19:05
Nie dzwonię po straż miejską choć w tym przypadku chyba należało to zrobić. Nie miałam szans na to aby zmieścić się z wózkiem. Pozdrawiam właściciela tego auta i życzę więcej wyobraźni :/ ulica Piaskowa.[img=1301418338_myina4i.jpg]
~Odbiornik niezalogowany
29 marca 2011r. o 19:21
Zawsze mówiłem ze parkowanie na chodniku to tylko w polsce. Bo w jakim normalnym kraju samochody są wazniejsze od ludzi?
613
Drill
29 marca 2011r. o 19:43
A tam :P u mnie nikt na ulicy nie parkuje na chodniku bo tam takie dziwne zjawiska jak uciekanie powietrza z opon albo ucieczki lakieru w linii prostej :P

Dopisane 29.03.2011r. o godz. 19:43:

A może byśmy zrobili zrzutę i kupili Karne " asy" ale takie co są pocięte na 30-50 kawałeczków co nie idzie całego oderwać :P?

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo