Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
23 maja 2012r. o 16:45
~ napisał(a): Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile mozna zyskac poprzez szukanie glupoty u siebie zamiast u innych, lepiej sie na tym wychodzi ;)

Wierzę na słowo bo nie mam żadnych doświadczeń z szukania głupoty u siebie :P
Cieszę się , że dobrze wyszedłeś na tym!!! :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
23 maja 2012r. o 18:56
...chcecie ,,piętnować ,, zle parkujących autka?....więc gdzie jest sens ,,retuszowania,, tablic?....jeśli kiedyś ,,trzasneli by mi fotkę (w co jestem pewien że nie nastąpi)nie miałbym żadnych żali do wstawiającego zdjecie z widocznymi blachami...
...śmiech mnie ogarnia na waszą walkę z ,,wiatrakami,,,na nieudolnośc lub olewanie tematu przez policję kiedy to pisze się i wstawia zdjęcia z parkingu Kauflandu...
...pas wydzielony dla ruchu jest nagminnie zastawiony na wprost wejścia do marketu i co?...chciało by sie napisać ,,a g....,, :D
...jeden ,,Antek -policmajster,, bez wysiłku zasiliłby kasę i policji i miasta wypisując tam niejeden bloczek ,,kwitów,, parkujących tak jak myślą...,,inaczej,,...
...jeden solidny gliniarz może zrobić porządek z parkującymi swoje autka pod sklepami motoryzacyjnymi naprzeciw pks-u a blokującymi przejazd kiedy to na przystanku mpk stoi autobus...
...ale wy piszcie ,wstawiajcie zdjęcia i rajcujcie sie że coś ,,robicie,,... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
525
#MX nieaktywny
23 maja 2012r. o 19:08
falco napisał(a):
...jeden solidny gliniarz może zrobić porządek z parkującymi swoje autka

musiałby sam najpierw właściwie parkować, żeby mu to do głowy przyszło ;]

ja od jakiegoś czasu parkuje lekko-skośnie, aczkolwiek mieszcząc się w liniach, bo życie uczy, że nie każdy driver szanuje swoje i czyjeś drzwi ;]
2820
#k1p nieaktywny
23 maja 2012r. o 21:50
hemi napisał(a):
~tesco napisał(a): mam BMW to parkuje jak chce!!! dwa miejsca bo jestem szeroki!!![img=1337678698_j67jfn1.jpg]

zdjęcie dyskusyjne,bo nie można stwierdzic kto był pierwszy ,może osoba bmw stała ładnie koło ładnie zaparkowanych aut,tamci odjechali,przyjechali nastepni i postawali jak widać...

A linia...ja zwracam uwagę na odległości między autami a nie na linie - i w tym przypadku zaparkował bym tak aby bez szkód dla siebie i "sąsiada" wysiaść a uta ,a nie 1,5m od niego bo tak linie nakazuje a w te 1,5 m nikt by nie wjechał..

Ja natomiast unikam takich sytuacji. Jeśli widzę tak zaparkowane auto pod sklepem, po prostu szukam innego miejsca i nie mieszam się w stawanie z linią między kołami.
Unikam w ten sposób sytuacji dyskusyjnych :-)
2900
#falco nieaktywny
24 maja 2012r. o 11:46
...wczoraj cos tam wpisałem a dzisiaj?....zycie jest pełne niespodzianek :D właśnie wróciłem z centrum i mam dwie ,trzy fotki z okolic pks...heheh...
...ale najlepsze jest to tylko nie zdążyłem zrobić fotki że do drogerii na rogu podjechał radiowóz naszej ,,wspaniałej ,niedościgłej w ściganiu przestępców,, policji... wpadł i wypadł biegiem policman i nie zwracając uwagi na rząd stojących po prawej stronie ulicy pojazdów zawrócił i pomknął przed siebie...zapewne uznał że wszyscy parkujący to ,,dostawcy,, abyć może też żonie zabrakło wacików i śpieszył sie bo po co mu w domu ,,afera,,że sie spóznił... ;)
...ale zapewne sie mylę...zapewne... ;)

Dopisane 24.05.2012r. o godz. 11:46:

...teraz we wspaniałym nastroju popatrzę sobie na tenis...jak wygram u ,,buka,, odłożę sobie na mandacik ...hehehe-i mnie może się zdarzyć... ;)

~sti niezalogowany
24 maja 2012r. o 12:14
Taki tam rodzinek.[img=1337854495_x6e3zmj.jpg]
6053
#luka nieaktywny
24 maja 2012r. o 20:58
~mama z wózkiem b-mica napisał(a): [img=1327508743_1m0iwf3.jpg]

te auta uprzywilejowane chyba są ;)

a ten dalej tak parkuje matoł jeden

Zmoderowano 25.05.2012 godz.14:17 - powód: korekta cytowania (sentinel)
2900
#falco nieaktywny
24 maja 2012r. o 21:19
...tu powtarzam -nie ma co pisać że ,,bedę dzwonił,, tylko trzeba dzwonić od razu...i nie przejmujcie sie ,,pismakami,, którzy zarzucą wam donosicielstwo i kablowanie...
:P

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza