Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~k1p niezalogowany
24 maja 2012r. o 21:43
Dwa razy dzwoniłam...
Raz nie przyjechali w ogóle, drugim razem po 40 minutach, gdy nie było już "podejrzanego"
Więcej dzwonić nie będę. Nie ma sensu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
24 maja 2012r. o 22:08
luka napisał(a):
Kamyk napisał(a):
~ napisał(a):
~mama z wózkiem b-mica napisał(a): dziekuje panom w tych autach za to,ze jako matka z wózkiem musiałam jechać po błocie,bo chodnik jak widać jest dla aut.[img=1327508743_1m0iwf3.jpg]

te auta uprzywilejowane chyba są ;)

Zgadzam się to jest wiocha na maxa, też bardzo często chodziłem tą trasą z dzieckiem i bardzo często nie było jak przejść bo wieśmaki stoją na przejściu dla pieszych a nasze służby porządkowe udają ze tego nie widzą.
Niedługo zacznie się sezon letni a osobiście będę wydzwaniał na straż i policje niech zrobią porządek w tym miejscu. Efekt będzie gwarantowany :P

a ten dalej tak parkuje matoł jeden

audi cały czas tam tak parkuje więc pewnie ma zezwolenie:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~joko niezalogowany
25 maja 2012r. o 0:03
"mama z wózkiem"- trzeba mu było ładnie przejechać wózeczkiem po karoserii, może by zmądrzał.
~kasia niezalogowany
25 maja 2012r. o 9:30
A ja dla odmiany chciałbym podziękować panu w białym kombi z napisem na drzwiach BIT SERWIS za to że zatrzymał sie wczoraj ok 15 na ul. Chrobrego i kulturalnie wpuścił mnie do ruchu kiedy stalam już dobre kilka minut i wszyscy kierowcy totalnie mnie olewali udając że nie widzą... Kultura i uprzejmość na drodze to już prawdziwa rzadkość. Dziękuje Panu !
~ niezalogowany
25 maja 2012r. o 9:33
~k1p napisał(a): Dwa razy dzwoniłam...
Raz nie przyjechali w ogóle, drugim razem po 40 minutach, gdy nie było już "podejrzanego"
Więcej dzwonić nie będę. Nie ma sensu.

Można dzwonić, ale można też zrobić fotkę i wysłać ją na pocztę e-mailową bolesławieckiej "Policji" lub dostarczyć osobiście. Pozdrawiam.
~ niezalogowany
25 maja 2012r. o 11:07
~kasia napisał(a): A ja dla odmiany chciałbym podziękować panu w białym kombi z napisem na drzwiach BIT SERWIS za to że zatrzymał sie wczoraj ok 15 na ul. Chrobrego i kulturalnie wpuścił mnie do ruchu kiedy stalam już dobre kilka minut i wszyscy kierowcy totalnie mnie olewali udając że nie widzą... Kultura i uprzejmość na drodze to już prawdziwa rzadkość. Dziękuje Panu !

Białe kombi powiadasz? To chyba jest nasz Wujek !
2900
#falco nieaktywny
25 maja 2012r. o 11:16
:) :) :) ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
2809
#mimi nieaktywny
25 maja 2012r. o 12:05
~kasia napisał(a): A ja dla odmiany chciałbym podziękować panu w białym kombi z napisem na drzwiach BIT SERWIS za to że zatrzymał sie wczoraj ok 15 na ul. Chrobrego i kulturalnie wpuścił mnie do ruchu kiedy stalam już dobre kilka minut i wszyscy kierowcy totalnie mnie olewali udając że nie widzą... Kultura i uprzejmość na drodze to już prawdziwa rzadkość. Dziękuje Panu !

Brawo!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo