luka napisał(a):Kamyk napisał(a):~ napisał(a):~mama z wózkiem b-mica napisał(a): dziekuje panom w tych autach za to,ze jako matka z wózkiem musiałam jechać po błocie,bo chodnik jak widać jest dla aut.[img=1327508743_1m0iwf3.jpg]
te auta uprzywilejowane chyba są ;)
Zgadzam się to jest wiocha na maxa, też bardzo często chodziłem tą trasą z dzieckiem i bardzo często nie było jak przejść bo wieśmaki stoją na przejściu dla pieszych a nasze służby porządkowe udają ze tego nie widzą.
Niedługo zacznie się sezon letni a osobiście będę wydzwaniał na straż i policje niech zrobią porządek w tym miejscu. Efekt będzie gwarantowany :P
a ten dalej tak parkuje matoł jeden
~k1p napisał(a): Dwa razy dzwoniłam...
Raz nie przyjechali w ogóle, drugim razem po 40 minutach, gdy nie było już "podejrzanego"
Więcej dzwonić nie będę. Nie ma sensu.
~kasia napisał(a): A ja dla odmiany chciałbym podziękować panu w białym kombi z napisem na drzwiach BIT SERWIS za to że zatrzymał sie wczoraj ok 15 na ul. Chrobrego i kulturalnie wpuścił mnie do ruchu kiedy stalam już dobre kilka minut i wszyscy kierowcy totalnie mnie olewali udając że nie widzą... Kultura i uprzejmość na drodze to już prawdziwa rzadkość. Dziękuje Panu !
~kasia napisał(a): A ja dla odmiany chciałbym podziękować panu w białym kombi z napisem na drzwiach BIT SERWIS za to że zatrzymał sie wczoraj ok 15 na ul. Chrobrego i kulturalnie wpuścił mnie do ruchu kiedy stalam już dobre kilka minut i wszyscy kierowcy totalnie mnie olewali udając że nie widzą... Kultura i uprzejmość na drodze to już prawdziwa rzadkość. Dziękuje Panu !