Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
25 maja 2012r. o 14:27
~ napisał(a):
~k1p napisał(a): Dwa razy dzwoniłam...
Raz nie przyjechali w ogóle, drugim razem po 40 minutach, gdy nie było już "podejrzanego"
Więcej dzwonić nie będę. Nie ma sensu.

Można dzwonić, ale można też zrobić fotkę i wysłać ją na pocztę e-mailową bolesławieckiej "Policji" lub dostarczyć osobiście. Pozdrawiam.

Przyznaję bez bicia, że o tym nie pomyślałam :-)
Wychodzę z założenia, że jeśli ja mogę zawsze i wszędzie zaparkować prawidłowo, to dlaczego nie robią tego inni??
Nia mam dodatkowej licencji z parkowania.
Myślę, że 99% z nich robi to z premedytacją. Może 1% to życiowe ciamajdy bądź ludzie bez wyobraźni.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2820
#k1p nieaktywny
25 maja 2012r. o 14:32
Powyższy post jest mojego pióra :-)
~ niezalogowany
28 maja 2012r. o 17:07
Się zastanawiam jak przejechać sobie rowerem po ścieżce rowerowej ?? ?? ?? ??
Zrobili kolejną głupio się kończącą ale jak przejechać jak albo ludzie chodzą i bunt jak dzwonisz żeby się odsunęli albo jakiś pierdoła parkuje całymi dniami akurat na ścieżce dla rowerów, albo inni po ileś minut. Dziś np. biały transit, co tamtędy jechałem to stał.
Mowa o kawałku koło okrąglaka na przeciw budowy.
A ci co całymi dniami stoją swoimi wypasionymi suv-ami tam na chodniku że przejść nie idzie czasem i q.... nikt nie reaguje.
~ niezalogowany
28 maja 2012r. o 20:03
Duży to mu wolno ;)
5888
#TaZo nieaktywny
28 maja 2012r. o 23:25
Tam,to ciągle dziwnie parkują
~ niezalogowany
28 maja 2012r. o 23:35
~ napisał(a): Się zastanawiam jak przejechać sobie rowerem po ścieżce rowerowej ?? ?? ?? ??
Zrobili kolejną głupio się kończącą ale jak przejechać jak albo ludzie chodzą i bunt jak dzwonisz żeby się odsunęli albo jakiś pierdoła parkuje całymi dniami akurat na ścieżce dla rowerów, albo inni po ileś minut. Dziś np. biały transit, co tamtędy jechałem to stał.
Mowa o kawałku koło okrąglaka na przeciw budowy.
A ci co całymi dniami stoją swoimi wypasionymi suv-ami tam na chodniku że przejść nie idzie czasem i q.... nikt nie reaguje.

no tego to sobie nazdjęciowałem[img=1338240953_twi8zqr.jpg]
~ niezalogowany
28 maja 2012r. o 23:37
NORMALNIE WIDAĆ JAK ZAJMUJE CAŁĄ ŚCIEŻKĘ ROWEROWĄ.
[img=1338241056_z8ray04.jpg]

Zmoderowano 29.05.2012 godz.15:56 - powód: korekta cytowania (sentinel)
5311
#Matejo nieaktywny
29 maja 2012r. o 7:25
Tego białeg na ścieżce można by było jadąc na rowerze z buta potraktować albo "niechcący" lusterko pożadnie przetrącić jadąc rowerem może w końcu by się nauczł, jak ja żałuje że prawie zawsze jak tamtędy jeżdżę nie mam takiej możliwości.

Coltmania.pl Forum posiadaczy i miłośników Mitsubishi Colt - zapraszamy! (...)Bóg dał człowiekowi nogi, a dał po to żeby mógł dojść tam, gdzie na glebie nie wjedzie.(...)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza