Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

2924
#Anonim2924 nieaktywny
29 maja 2012r. o 7:54
~ napisał(a): ...pisze się "MISTRZ"!!! .....

Najwyraźniej nie zatrybiłeś ironii. Jaki "miszcz" takie parkowanie...

Zmoderowano 29.05.2012 godz.15:54 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~@ niezalogowany
29 maja 2012r. o 8:37
bo na ścieżce rowerowej MUSZĄ być KONIECZNIE wymalowane co KILKA METRÓW R O W E R Y !!!!!!!!! Wiem, co mówię, bo jeżdżę i szlag mnie trafia, jak spacerują . W Niemczech jest ZAKAZ SPACEROWANIA po ścieżkach rowerowych, u nas niestety o tym sie nie "trąbiło i nie trąbi" nadal !!!!!
~TomekS niezalogowany
29 maja 2012r. o 15:32
Dziś np. biały transit, co tamtędy jechałem to stał.
Mowa o kawałku koło okrąglaka na przeciw budowy.

NORMALNIE WIDAĆ JAK ZAJMUJE CAŁĄ ŚCIEŻKĘ ROWEROWĄ.[img=1338241056_z8ray04.jpg]

ha z tego co widzę i wiem to tam nawet jest znak zakazu zatrzymywania się i postoju !! !! !! !!
:D :D notka do policji: DRODZY ŚCIGACZE ZŁYCH I ŁAMIĄCYCH PRAWO ON STOI TAM NA ZAKAZIE !! !! !! zaznaczmy skromnie że droga rowerowa to też jezdnia tylko z pasem ruchu wytyczonym dla rowerów !! !! !! więc to się mandatem kara no nie ?? ?? :/ :/ :/ :/
Ale co tam to policję obchodzi.
Tylko gdyby rowerzysta coś źle zrobił na ścieżce rowerowej to by go ukarali, wiem bo mnie zhaltowali i mandat dali booooo..... wytłumaczyli j.w. że ŚCIEŻKA ROWEROWA TO JEZDNIA Z PASEM RUCHU WYDZIELONYM DLA ROWERÓW I OBOWIĄZUJĄ OGÓLNE PRZEPISY RUCHU DROGOWEGO.
To dlaczego QŹWA pytam ten bus zajmuje/parkuje na całym pasie ruchu dla rowerów jeśli tam zakaz jest ?? ?? ?? ?? ?? ??
Macie Panowie policjanci fotę więc jeśli nie widzieliście bo akurat się odwróciliście w drugą stronę to proszę jest dowód udokumentowany można wysłać na adres i mandatem upomnieć.
3916
#Madmar nieaktywny
29 maja 2012r. o 17:21
Jak na moje nie najlepsze oko ;] to transit to nie jest ;) ;) :P

http://badania-reklamy.com/?ref=118669
2900
#falco nieaktywny
29 maja 2012r. o 17:40
...a może prezio miasta zamiast myśleć nad kolejnym ,,pomysłem,, wzbogacenia kasy urzędu pomyśli nad zakupem tak z piędziesięciu blokad na kółeczka...
...zakładam sie o każde pieniądze że codziennie wszystkie będą potrzebne...
...jeśli jest problem to podpowiem że najlepsze ,,żniwa,, mogą być na Zgorzeleckiej ,Asnyka, JP2...ja to tylko tak ,,uprzejmie donoszę,, :D :D :D ale to jak ,,grochem o ścianę,,..lepiej postać na Shellu i popić kawkę...
...prawda panie policjancie jaka smaczna?...zwłaszcza w samo południe kiedy to tak gorąco ;) ale może miał pan ,,przerwę śniadaniową,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
3145
#hemi nieaktywny
29 maja 2012r. o 18:41
jesli chodzi o miejsce z tym VW T4 na zdjęciach powyżej,raz ,że nie każdy połapał się ze zmianami w kolorach i nie wie,że to dla rowerzystów,a dwa,pewnie z przyzwyczajenia,tam od zawsze stoi auto koło auta,auto za uatem totalny "hajlajf" i nie było konsekwencji więc czemu nie zaparkować jak nic nie stoi:P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~TomekS niezalogowany
29 maja 2012r. o 21:12
hemi napisał(a): jesli chodzi o miejsce z tym VW T4 na zdjęciach powyżej,raz ,że nie każdy połapał się ze zmianami w kolorach i nie wie,że to dla rowerzystów,a dwa,pewnie z przyzwyczajenia,tam od zawsze stoi auto koło auta,auto za uatem totalny "hajlajf" i nie było konsekwencji więc czemu nie zaparkować jak nic nie stoi:P

Sory rzeczywiście to T4 pomyłka, nie wiem czemu czepiło sięmnie że to transit :D :D :D :D sorek.
Kolory inne ale przed tym znakiem zakazu jest namalowany spory rower, więc jeśli gościu go nie widział to możedo okulisty po okulary a nie za kółko ?? ?? ?? :D :D :D :D :D
i fakt codziennie stoi tam sporo aut.
Ale panowie POLICJANCI wolą kawę popijać albo tak jak dziś w tym miejscu przejechali z góry na dół ze sporą prędkością więc pewnie nie zdążyli zobaczyć parkujących ..... (TE KROPKI TO PRZEKLEŃSTWA).
3145
#hemi nieaktywny
29 maja 2012r. o 21:19
Kamyk napisał(a):
~ napisał(a):
~mama z wózkiem b-mica napisał(a): dziekuje panom w tych autach za to,ze jako matka z wózkiem musiałam jechać po błocie,bo chodnik jak widać jest dla aut.[img=1327508743_1m0iwf3.jpg]

te auta uprzywilejowane chyba są ;)

Zgadzam się to jest wiocha na maxa, też bardzo często chodziłem tą trasą z dzieckiem i bardzo często nie było jak przejść bo wieśmaki stoją na przejściu dla pieszych a nasze służby porządkowe udają ze tego nie widzą.
Niedługo zacznie się sezon letni a osobiście będę wydzwaniał na straż i policje niech zrobią porządek w tym miejscu. Efekt będzie gwarantowany :P

TomekS,a te auta dalej parkują ,dzień w dzień w tym miejscu i nikomu to nie przeszkadza,co tam chodnik,co tam odległośc od pasów...dzień w dzień!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.