Shark25 napisał(a): hemi napisał(a): ~J23 napisał(a): hemi też podał na fotce dobry pomysł - źle zaparkował to taranem go.Kilka razy takim busem po parkingu i stawali by w szeregu. :D
i później robi sobie pan zakupy w markecie a tu komunikat:
" własciciela czarnego Audi A4 DBL****,które było zaparkowane przed wejściem,informuje iz auto zostało przepchniete na koniec parkingu."
:D:D:DDopisane 09.08.2012r. o godz. 20:38:Corsa,C klasa i Civic stoja piknie na zakazie,ale pod kauflandem to norma-byle bliżej :]
Nie trzeba być specjalnie bystrym,aby wiedzieć,że to z czerwonej kostki to parking...a moze trzeba ?? :] [img=1344537529_lizr65z.jpg]
Raz kiedyś zaparkowałem sobie na owym parkingu gość podjechał obok mnie oczywiście zaparkował jak na zdjęciu, a ja do gościa że mandat dostanie za takie parkowanie bo tak sie ustawił ze od pasażera drzwi nie mogłem otworzyć. Z łaski auto przestawił i do mnie że niby dlaczego tutaj nie można parkować nie ma żadnego zakazu:)
faktycznie potwierdzam, najwięcej takich dziwnie zaparkowanych aut jest pod Kauflandem, ochrona nigdy nie reaguje, raz przez megafon osobiście interweniowaliśmy w biurze obsługi klienta, bo nas tak przyblokowano, że ani w przód ani w tył