Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
20 sierpnia 2012r. o 13:42
To, że masz dwa samochody ( ... ) nie upoważnia cie do tego, że se parkujesz ( ... )

Zmoderowano 20.08.2012 godz.13:45 - powód: (Hegemon)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5799
CZARNULA83
20 sierpnia 2012r. o 13:45
~ napisał(a): te dwa samochody są moje i (...) cię interesuje jak ja sobie koło nich zaparkuje.Zmoderowano 20.08.2012 godz.13:42 - powód: (Hegemon)

W takim razie zabierz złom z przejścia dla pieszych :|
~ niezalogowany
20 sierpnia 2012r. o 13:52
Seifer napisał(a): Tam to chyba jest Grunwaldzka. Codziennie tak ludzie tam parkuja... przez co tylko utrudniaaj ruch innym ( i to dosyc mocno ) a policja tego nie widzi...

niby w jaki sposób utrudniają ?? przeciez tam dalej jest jednokierunkowa a miejsca jest wystarczająco , zakazu postoju też tam nie ma. Temat jest
3850
#Shark25 nieaktywny
20 sierpnia 2012r. o 14:27
hemi napisał(a):
~J23 napisał(a): hemi też podał na fotce dobry pomysł - źle zaparkował to taranem go.Kilka razy takim busem po parkingu i stawali by w szeregu. :D

i później robi sobie pan zakupy w markecie a tu komunikat:

" własciciela czarnego Audi A4 DBL****,które było zaparkowane przed wejściem,informuje iz auto zostało przepchniete na koniec parkingu."
:D:D:DDopisane 09.08.2012r. o godz. 20:38:Corsa,C klasa i Civic stoja piknie na zakazie,ale pod kauflandem to norma-byle bliżej :]
Nie trzeba być specjalnie bystrym,aby wiedzieć,że to z czerwonej kostki to parking...a moze trzeba ?? :] [img=1344537529_lizr65z.jpg]

Raz kiedyś zaparkowałem sobie na owym parkingu gość podjechał obok mnie oczywiście zaparkował jak na zdjęciu, a ja do gościa że mandat dostanie za takie parkowanie bo tak sie ustawił ze od pasażera drzwi nie mogłem otworzyć. Z łaski auto przestawił i do mnie że niby dlaczego tutaj nie można parkować nie ma żadnego zakazu:)
~ niezalogowany
20 sierpnia 2012r. o 15:14
co jest obrazliwego w moim poscie ze moderujecie?
no parkuje jak krowa i taka jest prawda. gamoń jeden
6915
#toja321 nieaktywny
20 sierpnia 2012r. o 16:11
no tak się składa, że jeden z nich jest mój :D

Dopisane 20.08.2012r. o godz. 16:11:

I dodam, że nie ten niebieski złom ;)
~ niezalogowany
20 sierpnia 2012r. o 16:29
Shark25 napisał(a):
hemi napisał(a):
~J23 napisał(a): hemi też podał na fotce dobry pomysł - źle zaparkował to taranem go.Kilka razy takim busem po parkingu i stawali by w szeregu. :D

i później robi sobie pan zakupy w markecie a tu komunikat:

" własciciela czarnego Audi A4 DBL****,które było zaparkowane przed wejściem,informuje iz auto zostało przepchniete na koniec parkingu."
:D:D:DDopisane 09.08.2012r. o godz. 20:38:Corsa,C klasa i Civic stoja piknie na zakazie,ale pod kauflandem to norma-byle bliżej :]
Nie trzeba być specjalnie bystrym,aby wiedzieć,że to z czerwonej kostki to parking...a moze trzeba ?? :] [img=1344537529_lizr65z.jpg]

Raz kiedyś zaparkowałem sobie na owym parkingu gość podjechał obok mnie oczywiście zaparkował jak na zdjęciu, a ja do gościa że mandat dostanie za takie parkowanie bo tak sie ustawił ze od pasażera drzwi nie mogłem otworzyć. Z łaski auto przestawił i do mnie że niby dlaczego tutaj nie można parkować nie ma żadnego zakazu:)

faktycznie potwierdzam, najwięcej takich dziwnie zaparkowanych aut jest pod Kauflandem, ochrona nigdy nie reaguje, raz przez megafon osobiście interweniowaliśmy w biurze obsługi klienta, bo nas tak przyblokowano, że ani w przód ani w tył
~Elka niezalogowany
20 sierpnia 2012r. o 18:33
tak, pod kauflandem to przeginga. niektórzy stwarzają duże zagrożenie... takie parkowanie np. pod drzwiami marketu powinno być karalne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza