Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

1799
#koehl nieaktywny
20 sierpnia 2012r. o 21:46
WujekDobrraRada napisał(a): Wczorajsza "gwiazda" parkingu pod Briko. Reklama dla firmy że ho ho !

[img=1343570332_2hxjzkn.jpg]Dopisane 29.07.2012r. o godz. 16:02:Fiat Panda 3 - zajmuje trzy miejsca parkingowe.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~emeryt niezalogowany
20 sierpnia 2012r. o 22:11
gość z poznańskoho(celowo)szuka naiwnych w B-cu Bo u siebie nikt się na ten numer nie pisze.Chociaż kto wie? W latach 90-tych przekręcili bank w Chojnowie (poznaniacy)o ile sobie przypominam to nazywał się Bank Staropolski.Mały figiel i ja też bym się załapał. :]
~ niezalogowany
20 sierpnia 2012r. o 22:15
spotkałem ich nawet na wsiach
~ niezalogowany
21 sierpnia 2012r. o 7:41
Ja dostałam prawo jazdy pare dni temu i nie wychodzi mi parkowanie bo mamy combi. I wielu ludzi tak ma troche wyrozumiałośći.
3850
#Shark25 nieaktywny
21 sierpnia 2012r. o 11:59
~ napisał(a): Ja dostałam prawo jazdy pare dni temu i nie wychodzi mi parkowanie bo mamy combi. I wielu ludzi tak ma troche wyrozumiałośći.

To sobie rower kupcie a nie auto.
8544
#TomekS nieaktywny
21 sierpnia 2012r. o 12:26
~ napisał(a): Ja dostałam prawo jazdy pare dni temu i nie wychodzi mi parkowanie bo mamy combi. I wielu ludzi tak ma troche wyrozumiałośći.

wyrozumiałość mogę mieć dla kogoś kto nie umie ale za 5 razem w końcu zaparkuje W MIARĘ ROZSĄDNIA, bo widać że nowicjusz ale nie dla idioty który stanie gdzie mu się podoba BO JA TYLKO NA CHWILĘ, lub czuje się panem
1484
rafal
21 sierpnia 2012r. o 12:49

Zmoderowano 21.08.2012 godz.12:55 - powód: off top (Igi)
8544
#TomekS nieaktywny
21 sierpnia 2012r. o 12:58
rafal napisał(a):
TomekS napisał(a):

wyrozumiałość mogę mieć dla kogoś kto nie umie ale za 5 razem w końcu zaparkuje W MIARĘ ROZSĄDNIA, bo widać że nowicjusz ale nie dla idioty który stanie gdzie mu się podoba BO JA TYLKO NA CHWILĘ, lub czuje się panem

Ale ty jestes seksy tomeczku, ta chustka okulary bomba, na dodatek ten głos taki niski męski. Pewno jak wysiadasz ze swojego pasata którego przed chwilą jak najbardziej poprawnie zaparkowałeś to dziewczyny wszystkie z miasta lecą żeby cie ujrzeć.

jaki z.....
to nie TAKI temat !! !! !! !!

a DLA CIEBIE to już nie mam samochodu. A że jestem seksi to wiem i nie musisz mi publicznie to wypominać.

Dopisane 21.08.2012r. o godz. 12:58:

brawo dla moderatora !! !! !! !! !! !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe domy!