Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~emeryt niezalogowany
5 września 2012r. o 22:01
k1p to jest do mnie .Ja tylko łacha drę z niektórych (miszczów) parkowania. ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2820
#k1p nieaktywny
5 września 2012r. o 22:11
Nie, nie bezpośrednio do Ciebie.
To odpowiedź na Twoje słowa. Wiem, że to była ironia.
~Justyś niezalogowany
6 września 2012r. o 8:27
~:-) napisał(a): Ulica Małachowskiego, zapewne na tylko na chwileczkę tak ktoś zaparkował :>[img=1346871930_3kugxaf.jpg]

W tym miejscu są bardzo często parkowane samochody w taki oto sposób, nic dodac, nic ująć......
~ niezalogowany
6 września 2012r. o 8:53
Tak to już nasza mentalność....zamiast CHODZIĆ po chodniku, to też lepiej jest PO T R A W N I K U !!!!!!
3737
#DASH nieaktywny
7 września 2012r. o 16:47
[img=1347029146_bryucz2.jpg]
i tak codziennie ktoś..

Zmoderowano 07.09.2012 godz.22:03 - powód: podwójny post (sentinel)
3595
#jemiola nieaktywny
7 września 2012r. o 16:50
Nie raz przez takiego frajera stałam w tunelu bo nie mogłam wyjechać a jest to jedyny wyjazd z tego podwórka !!ostatnim razem zadzwoniłam po straż miejską.Miałyśmy nakleić temu komuś dzisiaj karnego k__asa ale brakło drukarki :]

Idiotka,naiwna??suka lub szmata???Jak wolisz,mi to lata.
1484
rafal
7 września 2012r. o 22:29
jemiola napisał(a): Nie raz przez takiego frajera stałam w tunelu bo nie mogłam wyjechać a jest to jedyny wyjazd z tego podwórka !!ostatnim razem zadzwoniłam po straż miejską.Miałyśmy nakleić temu komuś dzisiaj karnego k__asa ale brakło drukarki :]

A nie wystarczyło by włożyć za wycieraczkę kartki proszę nie zastawiać wjazdu? Trochę mniej nerwów proponuję.
3595
#jemiola nieaktywny
8 września 2012r. o 10:31
skoro nie dotarło do durnej głowy nie zastawiac wjazdu to głęboko w poważaniu miał by moją kartke a taki ku-as dał by mu do myślenia siara stać i skrabać taką nalepke i te miny przechodniów :D

Idiotka,naiwna??suka lub szmata???Jak wolisz,mi to lata.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.