Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

3145
#hemi nieaktywny
8 września 2012r. o 11:39
jemiola napisał(a): Nie raz przez takiego frajera stałam w tunelu bo nie mogłam wyjechać a jest to jedyny wyjazd z tego podwórka !!ostatnim razem zadzwoniłam po straż miejską.Miałyśmy nakleić temu komuś dzisiaj karnego k__asa ale brakło drukarki :]

Jemioła po co te nerwy;) kup sobie busa,załóż odpowiedni zderzak a byle golfina nie będzie dla ciebie problemem :D :D [img=1347097189_8kfqqlj.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4560
#Wiolizna nieaktywny
8 września 2012r. o 11:51
Wczoraj przechodziłam obok targowiska na Wesołej. Na głównej ulicy około 100 metrów od świateł zaparkował sobie ktoś starego puchacza. W dodatku auto nie stało nawet na światłach awaryjnych, tylko tak jakby miało prawo tam parkować, a to przecież ruchliwa, główna ulica. Wystawił na szybkę znaczek inwalidy i poszedł na zakupy na targowisko? Hmm... z tego co wiem to nikt nie ma prawa parkować w ten sposób, nawet inwalidę jego stan nie uprawnia do tego. Mam rację, czy się mylę? Szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia...

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
~ada niezalogowany
8 września 2012r. o 13:14
Wiolizna napisał(a): Wczoraj przechodziłam obok targowiska na Wesołej. Na głównej ulicy około 100 metrów od świateł zaparkował sobie ktoś starego puchacza. W dodatku auto nie stało nawet na światłach awaryjnych, tylko tak jakby miało prawo tam parkować, a to przecież ruchliwa, główna ulica. Wystawił na szybkę znaczek inwalidy i poszedł na zakupy na targowisko? Hmm... z tego co wiem to nikt nie ma prawa parkować w ten sposób, nawet inwalidę jego stan nie uprawnia do tego. Mam rację, czy się mylę? Szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia...

To auto bardzo często tam stoi jakieś dziedki nim jeżdzą
~ niezalogowany
8 września 2012r. o 15:19
A ja pod wózkiem zacznę wozić naklejki karny kut... i każdego ...a okleję na swojej drodze!!! a takim to to po jednej naklejce na jedną szybę a co niech sobie podrapią to maże za drugim razem pomyślą...!!!

Zmoderowano 08.09.2012 godz.21:09 - powód: korekta cytowania (sentinel)

Zastosowana autokorekta

4690
#CROW nieaktywny
8 września 2012r. o 16:33
trzeba tez kupić "karną c..pę" ,są na allegro,a do pani kierowcy k...s nie pasuje,nie?:D

WALKA ZE MNA? GRATULUJE ODWAGI,WSPOLCZUJE GLUPOTY...
8088
#zero nieaktywny
8 września 2012r. o 19:00
Najlepsza by była karna dupa - obie płcie ją mają
:D :D
9615
#Pryszcz nieaktywny
9 września 2012r. o 11:09
zero napisał(a): Najlepsza by była karna dupa - obie płcie ją mają
:D :D

Pomysł godny zastanowienia :>
783
#Igi nieaktywny
9 września 2012r. o 12:10
Ciota parkingowa ;)

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego. Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!