Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
21 sierpnia 2012r. o 22:51
igrek napisał(a): ale ja wiem :]

Nie mów nikomu, że wolno jechać!! :D
Niech to zostanie naszą tajemnicą! :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
22 sierpnia 2012r. o 6:23
jak już piszesz ,,ścierzka,, to napisz i ,,tchanks,, ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
749
#Rekin nieaktywny
22 sierpnia 2012r. o 16:58
SM napisał(a):
~ napisał(a):
Rekin napisał(a): to że masz domofon zamiast telefonu to już nie mój problem kolego.
ja akurat też parkowałem, i zrobienie zdjęcia po wyjściu z auta zajmuje dosłownie parę sekund.

ale na myśl mi by nie przyszło żeby robić zdjęcia co kogo to interesuje zajmij się sobą.miej to gdzieś i tak będą parkować.jak podjadę pod kaufland tego jest od groma jak bym miał tak chodzić i robić każdemu zdjęci to by pomyśleli że jakiś dziwny czlowiek .

własciciel yariski ???????

no właśnie też odniosłem takie wrażenie czytając post tego użytkownika :>

<u><b>VAG Inside </b></u>
~z gliny glinolud niezalogowany
22 sierpnia 2012r. o 18:49

Zmoderowano 23.08.2012 godz.1:22 - powód: nie na temat (Igi)
3145
#hemi nieaktywny
23 sierpnia 2012r. o 12:07
miejsce Eko ul kubika,cały parkinfg zawalony więc musiałem zaparkowac na samym końcu-przed zakładem fryzjerskim,ale dla pana w VW to zdecydowanie za dalek ,bo te 20m by go wykonczyło więc zmuszony był wjechac na chodnik,aby stanąc przy samych schodach :] :] [img=1345716476_8hgxhcj.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~pewien gminny kmiot- bo zapewne tak powi niezalogowany
23 sierpnia 2012r. o 18:54
z tego co obilo mi sie o uszy to za parkowanie pod wejsciem do kaufalndu samochod moze bez problemu zostac odcholowany poniewaz, po 1 jest to eren marketu po, po 2 stwarza to zagrozenie dla pieszych i kierowcow , wiec radze sie nie zdziwic jak ktoregos razu jakis geniusz co to sie spieszy i on tylko na chwile wroci a samochodu nie bedzie bo go odcholuja na jakis platny parking , i nawet skargi w informacji nic nie dadza bo tak stanowi prawo , jak masz watpliwosci to prosze sie zglosic do rzecznika tej wlasnie firmy , ja sie zglosilem i dostalem informacje co sie stac moze z takim wlasnie pojazdem
2900
#falco nieaktywny
23 sierpnia 2012r. o 19:14
dlatego dziwi mnie nadal że ,,miasto,, szuka pieniędzy na wszystkim jakby nie widząc że mają właśnie tam ,,kopalnię pieniędzy,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
3145
#hemi nieaktywny
23 sierpnia 2012r. o 20:46
dokładnie falco,aut źle zaparkowanych w centrum miasta na pęczki,ale zamiast np SM pójść na łatwiznę i egzekwować prawo na parkingach to ugania sie za psami bez kagańca i pijącymi piwo w ukryciu,lub pijącymi alkohol w okolicach basenów ,gdzie zule i tak sa niewypłacalni..

Wczoraj widziałem czarnego merca ML zaparkowanego na pasach przed poczta na kaszubskiej...ewidentne buractwo i mandat gotowy,ale..jakos tak nikomu auto na pasach nie przeszkadzało...

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.