Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !
#falco nieaktywny 23 sierpnia 2012r. o 21:10
a strażnikom miejskim marzy się poszerzenie uprawnień :D po co kiedy już teraz nie dają sobie rady :D
zapewnie myślą że noszenie broni ich znobilituje w oczach społeczeństwa :D
proce im dać a nie broń a niekiedy to mam wrażenie że i do tego potrzebowałby jeden z drugim instrukcję obsługi :>
hemi napisał(a): ...lub pijącymi alkohol w okolicach basenów ,gdzie zule i tak sa niewypłacalni...
wypłacalność wypłacalnością ale przy okazji spotkania niewypłacalnego żula ze SM czy też Policjantem towarzyszy "pozbycie się" spożywanego trunku ;( a to żula bardziej boli niż tysiąc złotych mandatu :D
Smutne to, ale prawdziwe.
Z drugiej strony, wartość materialna jest pojęciem względnym.
To, co dla jednego jest nic nie warte, dla innego będzie bezcenne :-)
Dlatego warto się zastanowić, czy inni cenią mnie tak wysoko, jak ja sama siebie...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.