Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

2900
#falco nieaktywny
23 sierpnia 2012r. o 21:10
a strażnikom miejskim marzy się poszerzenie uprawnień :D po co kiedy już teraz nie dają sobie rady :D
zapewnie myślą że noszenie broni ich znobilituje w oczach społeczeństwa :D
proce im dać a nie broń a niekiedy to mam wrażenie że i do tego potrzebowałby jeden z drugim instrukcję obsługi :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4106
#igrek nieaktywny
24 sierpnia 2012r. o 14:21
hemi napisał(a): ...lub pijącymi alkohol w okolicach basenów ,gdzie zule i tak sa niewypłacalni...

wypłacalność wypłacalnością ale przy okazji spotkania niewypłacalnego żula ze SM czy też Policjantem towarzyszy "pozbycie się" spożywanego trunku ;( a to żula bardziej boli niż tysiąc złotych mandatu :D
~:-) niezalogowany
5 września 2012r. o 21:05
Ulica Małachowskiego, zapewne na tylko na chwileczkę tak ktoś zaparkował :>[img=1346871930_3kugxaf.jpg]
2820
#k1p nieaktywny
5 września 2012r. o 21:23
Jedyny wjazd/wyjazd na parking. A w tle tyle wolnych miejsc :-)

Dopisane 05.09.2012r. o godz. 21:23:

[img=1346872980_aserw3r.jpg]
946
#ufciak nieaktywny
5 września 2012r. o 21:42
k1p napisał(a): Jedyny wjazd/wyjazd na parking. A w tle tyle wolnych miejsc :-)Dopisane 05.09.2012r. o godz. 21:23:[img=1346872980_aserw3r.jpg]

To koło mnie :D ale audi nie moje :D a co się dzieje koło 2 gimnazjum to już szok...potrafią stanąć na środku ulicy;//
2820
#k1p nieaktywny
5 września 2012r. o 21:49
Koło mnie też :-)
Dlatego czasem (tak jak wtedy, gdy zrobiłam fotkę), wjeżdżam tam z przyzwyczajenia. Na noc parkuję auto z tyłu bloku.
Szkoda nerwów.
~emeryt niezalogowany
5 września 2012r. o 21:52
jak się ma brykę to się stawa gdzie się podoba.Niech patrzą bogacze jak biednemu gul skacze ;(
2820
#k1p nieaktywny
5 września 2012r. o 21:56
Smutne to, ale prawdziwe.
Z drugiej strony, wartość materialna jest pojęciem względnym.
To, co dla jednego jest nic nie warte, dla innego będzie bezcenne :-)
Dlatego warto się zastanowić, czy inni cenią mnie tak wysoko, jak ja sama siebie...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.