Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~myśl niezalogowany
9 lipca 2013r. o 21:02
Pomyślał jeden z drugim, że jak ta Yariska tam parkowała to mogły stać inne auta obok?? I to mogło wymusić, że stoi tak, a nie inaczej?!

Tak to jest jak się pierw robi, później myśli. Typowa polska ciemnota.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Xbc niezalogowany
10 lipca 2013r. o 11:57
Jak pięknie [img=1373450240_2on3rkp.jpg]
~wanda z bliźniakami niezalogowany
10 lipca 2013r. o 19:21
mógł tym rowerem bardziej na środku stanąć,anie przy drzwiach kierowcy jak by matka z bliźniakami miała tam wejść do tego cieniasa :P
~ niezalogowany
10 lipca 2013r. o 19:23
achajka13 napisał(a): W sobotę 06.07. około godziny 13 na parkingu przy restauracji Willis ( ul. Grunwaldzka) ktoś uderzył w mój samochód (czarne audi A4 kombi). Całe prawe drzwi tylne są wgniecione, musiał to być duży samochód gdyż wgniecenie jest od samej góry do dołu. Proszę świadków o jakieś informacje na ten temat, gdyż dużo ludzi przechodziło wtedy w tym miejscu (były również w restauracji), badź sprawcę kolizji o kontakt, ponieważ auto jest dla niepełnosprawnego dziecka i miało być wystawione na sprzedaż by kupić coś większego. Policja niestety nie jest w stanie mi pomóc. JEśli ktokolwiek coś widział podaję numer telefonu 728 751 162. Mam nadzięje, że kogoś ruszy sumienie i się odezwie.

a MIEJSKI MONITORING?
7705
#achajka13 nieaktywny
12 lipca 2013r. o 22:31
Zgłosiłam to na policję, dziś mieli przeglądać monitoring i zadzwonić do mnie czy coś ustalili, ale chyba o mnie zapomnieli :(

Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia.
1799
#koehl nieaktywny
12 lipca 2013r. o 23:13
achajka13 napisał(a): Zgłosiłam to na policję, dziś mieli przeglądać monitoring i zadzwonić do mnie czy coś ustalili, ale chyba o mnie zapomnieli :(

zapomnij o tym,że ktoś się zgłosi,jak mi kiedyś wgnieciono drzwi na parkinu to policjant sam powiedział,że to najlepsze rozwiązanie dla sprawcy zdarzenia aby uniknąć przykrych konsekwencji,czyli ucieczka!!!
Żałosne,a jednak prawdziwe!!!
~ niezalogowany
13 lipca 2013r. o 2:40
FanFazi napisał(a): [img=1366546931_06kkmr3.jpg])

To przecież fura naszego proboszcza:)
no tak po tym chodniku o tej porze dnia zasuwają tlumy ale autor tej fotki to dziecko wiatru i kurzu pewnie ( znaczy tuman)
~tedi niezalogowany
13 lipca 2013r. o 2:43
Igi napisał(a): Witam

Chciałbym poruszyć temat parkowania w naszym mieście. Przyznacie że to jak niektórzy parkują nasuwa myśli takie jak " problem z myśleniem ", " brak wyobraźni " czy też porostu jedno wielkie chamstwo.

Tak więc chcę wyzwolić w nas akcję "Nie jesteś sam, www.swietekrowy.pl" i jednocześnie zachęcić do zamieszczania zdjęć na forum jak i na stronie http://swietekrowy.pl ludzi którzy już przechodzą samych siebie parkując na przykład pozostawiając między autami metrowej luki gdzie wystarczyło by stanąć kilka centymetrów bliżej i drugi samochód na pewno by się zmieścił.

Jednocześnie zachęcił bym, aby takim ludziom umieszczać karteczki z hasłem akcji czyli:

"Nie jesteś sam
www.swietekrowy.pl"

Dla przykładu polecam zajrzeć na stronę http://swietekrowy.pl

czasami teoria łączy sie z praktyką nic nie dziala i nikt nie wie dlaczego
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.