Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~zdzichu niezalogowany
15 kwietnia 2011r. o 13:41
dawac dawac więcej :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kika niezalogowany
15 kwietnia 2011r. o 21:03
Mariobc napisał(a): [img=1302548365_gvzj3n1.jpg]
Ale świetnie zaparkował ten pasiastyVw{jak to się robi?]
~ niezalogowany
17 kwietnia 2011r. o 17:51
Niech żyje wolność !
Nie ma bezlitosnej Polizei, mandaty nie w ojro, a chodnikiem chodzą jedynie jacyś głupi Polacy !
[img=1303055384_d2dtwdh.jpg]
3145
#hemi nieaktywny
17 kwietnia 2011r. o 18:48
a co z prawej mało miejsca??każdy wózek przejdzie:P:P a blachy RHAM może trzy ostatnie lotery o czyms mówią:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
6645
#Mariobc nieaktywny
17 kwietnia 2011r. o 21:07
Słowackiego, tam często tak stają.
3145
#hemi nieaktywny
17 kwietnia 2011r. o 21:08
a ostatni tam straz miejska ścigneła uczniów (weekend ,dorośli) za palenie przed płotem..

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4985
#satanislaw nieaktywny
17 kwietnia 2011r. o 21:10
WujekDobrraRada napisał(a): Pod Kauflandem rozdałby setkę w godzinę :-) bo tam parkują świetnie, na kopertach , na środku wjazdu, na miejscach dla inwalidów, na miejscach dla ludzi z dziećmi (zwłaszcza władza powiatowa :-)) .

anooo moje miejsce jest zawsze dla ludzi zdziećmi tam zawsze jest wolne miejsce a z drugiej strony tez nigdy nie zajmuje innym No i mam wieksza pewnosc ze nikt mi "nie sprzeda" rysy na zderzaku jak to czesto pod marketami Z tego spowiadac sie nie bede :P :P
~Ja niezalogowany
21 lipca 2011r. o 7:39
A ja odkopie temat bo uchwycilem taka perelke dzisiejszego poranka.
Jak widac ludzie sa "rowni" i "rowniejsi"[img=1311226753_lykfjfu.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza