Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

5134
#TOjsienka nieaktywny
21 lipca 2011r. o 8:51
To już faktycznie święta muuuuućka :>

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7239
#sasha13 nieaktywny
21 lipca 2011r. o 9:42
~Ja napisał(a): A ja odkopie temat bo uchwycilem taka perelke dzisiejszego poranka.
Jak widac ludzie sa "rowni" i "rowniejsi"

to się nazywa chyba szczyt głupoty :> :P

"Bo dzisiaj panny na mundur lecą po to by służył ich własnym plecom"
~ niezalogowany
21 lipca 2011r. o 10:46
nie chodzi o zabieranie smieci a o to, ze na tym miejscu mieszcza sie dwa auta
~ niezalogowany
21 lipca 2011r. o 11:14
Ale wy jestescie wszyscy chorzy. Nie macie swoich spraw do załatwienia, tylko robicie zdjęcia autom źle zaparkowanym i komentujecie to na forum? Masakra jakas, zajmijcie sie sobą, a nie czepialstwem. Obrzydza mnie to
4369
#kxysieg nieaktywny
21 lipca 2011r. o 12:50
~ napisał(a): Ale wy jestescie wszyscy chorzy. Nie macie swoich spraw do załatwienia, tylko robicie zdjęcia autom źle zaparkowanym i komentujecie to na forum? Masakra jakas, zajmijcie sie sobą, a nie czepialstwem. Obrzydza mnie to

To jest właśnie zajmowanie się swoimi sprawami! Nie jest to czepialstwo tylko dbanie o własny/wspólny interes!
~Ja niezalogowany
21 lipca 2011r. o 12:59
kxysieg napisał(a):
~ napisał(a): Ale wy jestescie wszyscy chorzy. Nie macie swoich spraw do załatwienia, tylko robicie zdjęcia autom źle zaparkowanym i komentujecie to na forum? Masakra jakas, zajmijcie sie sobą, a nie czepialstwem. Obrzydza mnie to

To jest właśnie zajmowanie się swoimi sprawami! Nie jest to czepialstwo tylko dbanie o własny/wspólny interes!

Chodzi o to,ze jakbym to ja tak zaparkowal,to na pewno bym dostal mandat,zaraz by sie zajely mna odpowiednie sluzby porzadkowe,ktorych u nas nie brakuje.
~obozowicz niezalogowany
21 lipca 2011r. o 15:34
a teraz ja. . Oto jak parkuje Najwieksza święta Krowa Bolesławiecka. Pewnie kupe ludzi zna te osobe bo auto jest mimo wszystko poznawane.[img=1311255279_a1tbzxn.jpg]
235
ladaco
21 lipca 2011r. o 15:42
ktokolwiek tym pudłem jeździ jest zwykłym, pozbawionym wyobraźni

Zmoderowano 21.07.2011 godz.18:35 - powód: cytowanie (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.