Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
31 października 2013r. o 11:56
Wybacz, ale ten mercedes nie jest tak duży żeby spokojnie nie mógł zmieścić się na jednym miejscu parkingowym. A jak nie umie bezkolizyjnie manewrować to niech się przesiądzie na tramwaj. Śmieszy mnie taka postawa ludzi.. bo ma mercedesa to jemu wolno...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~NarzeczonaŚmierci niezalogowany
31 października 2013r. o 12:15
~ napisał(a): Wybacz, ale ten mercedes nie jest tak duży żeby spokojnie nie mógł zmieścić się na jednym miejscu parkingowym. A jak nie umie bezkolizyjnie manewrować to niech się przesiądzie na tramwaj. Śmieszy mnie taka postawa ludzi.. bo ma mercedesa to jemu wolno...
Masz racje duży nie jest ale jest kłopotliwy w manewrowani i o to mi tylko chodzi.moje auto też się mieści między liniami ale wjechać lub wyjechać to jest problem.dlatego ja też tak parkowałem parkuje i parkował będe na 2 lub 3 miejscach i w poprzek też.a dlaczego bo mam swój autystyczny świat.pozdrawiam wielkie bryki fury auta i samochody.i ich dopalaczy.
2438
#rafi nieaktywny
31 października 2013r. o 12:28
Dzięki takich baranom świat jest piękniejszy ;) tym sam blokujesz komuś miejsce ;)

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~ niezalogowany
31 października 2013r. o 12:33
Dzięki rufio za miłe słowo.A ty kiedy robisz prawo jazdy?abyśmy mogli podziwiać twoje parkowanie?
2438
#rafi nieaktywny
31 października 2013r. o 14:21
~ napisał(a): Dzięki rufio za miłe słowo.A ty kiedy robisz prawo jazdy?abyśmy mogli podziwiać twoje parkowanie?
Za długo :)

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~k1p niezalogowany
1 listopada 2013r. o 16:54
Chamstwo czy bezmyślność...?(...)

Zmoderowano 01.11.2013 godz.17:21 - powód: niezasłonięte tablice (moderator)
~k1p niezalogowany
1 listopada 2013r. o 16:55
Stoi tak drugi dzień...
4560
#Wiolizna nieaktywny
1 listopada 2013r. o 18:52
A ja zauwazylam, ze po wylaniu nowego asfaltu na Bielskiej nie zrobiony zebry i kierowcy ignorują znak "przejscie dla pieszych" i parkuja w tym miejscu swoimi samochodzikami. Chcialabym wkleic fotke, ale auta na fotce sa z widoczna rejestracja i nie chce im robic wstydu ;p

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza