Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

657
#agak nieaktywny
21 października 2013r. o 21:49
hemi napisał(a): Moze nie Bolesławiec tylko wrocek ,ale ewidentne mistrzostwo pt:"mam drogą furę więc mogę parkowac jak mi sie chce" :)
Czyli zera na koncie i zero kultury :)[img=1382383272_k8ivluo.jpg]

To jest dobra metoda, jeśli nie chcesz, by ktoś ci stukną auto drzwiami :D

Dopisane 21.10.2013r. o godz. 21:49:

*stuknął

www.agakryspin.com
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~a niezalogowany
21 października 2013r. o 23:21
Ostatnio na parkingu przed tesco jakiś dziadek bez żadnej żenady puknął mi swoimi drzwiami w bok auta, chociaż widział, że siedzę w środku. Po czym spokojnie pomaszerował w stronę wejścia do sklepu.
~ niezalogowany
22 października 2013r. o 0:16
~a napisał(a): Ostatnio na parkingu przed tesco jakiś dziadek bez żadnej żenady puknął mi swoimi drzwiami w bok auta, chociaż widział, że siedzę w środku. Po czym spokojnie pomaszerował w stronę wejścia do sklepu.

Trzeba było "puknąć " dziadka. :D
~ niezalogowany
22 października 2013r. o 1:26
A może ten kierowca przywiózł np. ziemniaki do piwnicy i na chwilę stanął? Wypakował i odjechał, a w tej chwili na fotce zamykał piwnicę, lub mieszkanie? Więc? Nie wolno wrzucać do jednego wora wszystkich, jak byłeś ciekaw i cyknąłeś fotkę, to trzeba było spytać kierowcę o co tu chodzi... Wtedy byłbyś pewny, że jest świnką, a nie chłopem co życie sobie ułatwia i przez 15 minut nikomu świata nie zawala.
2438
#rafi nieaktywny
29 października 2013r. o 16:55
hemi napisał(a): Moze nie Bolesławiec tylko wrocek ,ale ewidentne mistrzostwo pt:"mam drogą furę więc mogę parkowac jak mi sie chce" :)
A czasem ta fota nie ma odkrytych tablic ?? ;)

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~junior niezalogowany
29 października 2013r. o 18:42
tez tak staje żeby mi auta nie obili
3145
#hemi nieaktywny
29 października 2013r. o 18:58
~junior napisał(a): tez tak staje żeby mi auta nie obili

to ja juz wodze parking pod blokiem ,gdzie parkują tacy asekuracyjni kierowcy :] :]
I zamiast 30 aut na parkingu zmieściło by sie 13-14 ,ale by było listów za wycieraczkami ... :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~F/X niezalogowany
29 października 2013r. o 19:21
agak napisał(a):

To jest dobra metoda, jeśli nie chcesz, by ktoś ci stukną auto drzwiami :DDopisane 21.10.2013r. o godz. 21:49:*stuknął

Ja staje obok takiego tak, żeby nie mógł otworzyć drzwi. Jakbym go widział to od razu bym tak zaparkował.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.