Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~k1p niezalogowany
10 października 2011r. o 10:00
Wy tu dyskutujecie, a ford nadal stoi... Jak dobrze pamiętam, to od czwartku. To dopiero tupet!![img=1318233656_l22v69x.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zdziwiony niezalogowany
10 października 2011r. o 11:33
K1 może ktoś go tam zaparkował,a Ty pisząc o nim po prostu go doglądasz a własciciel zadowolony,że ktos go pilnuje:D

Przykład z dzis z okolic komuny paryskiej,gośc sobie stanął dostawczakiem centralnie na środeczku wjazdu na podwórko gdzie są garaże,wychodzi pewnie z założenia,że na podwórko i do 4 garaży nikt wjeżdżać nie będzie bo pewnie w pracy sa więc może stawać jak kumbajnem po GS-em :| [img=1318239233_yrcwysg.jpg]
~xxl- niezalogowany
10 października 2011r. o 11:36
-k1p on ma stałe miejsce parkowania ,nikt i nic go z tego miejsca nie wyroluje,
3145
#hemi nieaktywny
10 października 2011r. o 11:46
a co do gadania przez telefon: dałbym tu remis i już ,bo każdy nawija przez telefon!! pół biedy jak ktos jeszcze jako tako ma podzielna uwagę,gorzej jak nie,przykład z wczoraj:
stoję na prawoskręcie na skrzyzowaniu chrobrego /zwirki wigury,jechałem od strony pkp i stoje na tym prawoskręcie na żwirki,obok mnie stoi zagadany facet w osobówce, z boku pasażer,ja mam zielone skręcam w prawo,on rzucił okiem na sygnalizator,zobaczył,że ja ruszam to i on ruszył na czerwonym..

Z moich obserwacji:90% kierowców brakuje rąk aby podczas skręcania włączyć kierunkowaskaz :|

a co do gadania,że kobieta jak dzwoni to gada z fryzjerka czy kosmetyczką: no sorry kobiety też są w pracy,też maja rodziny,czy inne dzieci lub sprawy do załatwienia,tak więc pitolenie,że jak gada przez tel to tylko o bzdurach jest czystą głupotą.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
206
#Member nieaktywny
10 października 2011r. o 12:33
Zdjęcie nie do końca oddaje rzeczywistość, bo wygląda jakby było sporo miejsca, jednak tak nie było, Staneła/stanął na samym środeczku przejazdu, auta musiały wycofywać i objeżdżać do okola a nawet całkiem wyjeżdżać bo z drugiej strony też ktoś zablokował przejazd. :/

[img=1318242794_0g59s44.jpg]

Ty za mnie nie umrzesz, więc nie mów jak mam żyć.
3145
#hemi nieaktywny
10 października 2011r. o 12:36
audi a2 dla indywidualisty więc i specyficzne podejście do parkowania:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2820
#k1p nieaktywny
11 października 2011r. o 17:46
~xxl- napisał(a): -k1p on ma stałe miejsce parkowania ,nikt i nic go z tego miejsca nie wyroluje,

To zaczyna tak wyglądać... Nie, ja go nie pilnuję, jakby ktoś mu zrobił kuku, nawet słówkiem bym nie pisnęła :-)
Ja rozumiem, na tym parkingu miejsc nie brakuje, nawet gdy przyjeżdżam po północy z pracy mam pewność, że gdzieś zaparkuję. Ale do cholery, czy mamy godzić się na takie zachowania?? Moim zdaniem to totalna ignorancja i olewatorstwo. Ignorancja przepisów i olewanie innych użytkowników dróg i tego parkingu...
Gdyby ktoś wpadł na chwilkę, zaparkował byle jak bo nie ma czasu, bo zaraz odjeżdża, to ja rozumiem....
Ale postawić auto prawie tydzień temu w tak niedbały sposób i do tej pory go nie ruszyć?? Bo tak, auto stoi do tej pory :-)
To świadczy tylko o właścicielu i o jego podejściu do wszystkiego, do życia.
~ niezalogowany
11 października 2011r. o 17:58
hemi napisał(a): a co do gadania przez telefon: dałbym tu remis i już ,bo każdy nawija przez telefon!!

Nie kazdy. Wiekszosc tak nie czyni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.