Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

2820
#k1p nieaktywny
11 października 2011r. o 18:06
A tu kolejna fotka. Wjazd na parking. Maluch może i by wyrobił skręt w prawo, ale ja już nie...
Akcja zakończyła się zarzutem, że mam za duży samochód...
:D [img=1318349154_vgqzeuu.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
11 października 2011r. o 18:12
~ napisał(a): Nie kazdy. Wiekszosc tak nie czyni.

pisząc każdy miałem na myśli to,że nie jest to zależne od wieku czy płci.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
11 października 2011r. o 18:50
Czyli trzeba sie domyslac co Autor chcial nam powiedziec.
783
#Igi nieaktywny
11 października 2011r. o 18:56
~ napisał(a):
hemi napisał(a):
~ napisał(a):
hemi napisał(a): a co do gadania przez telefon: dałbym tu remis i już ,bo każdy nawija przez telefon!!

Nie kazdy. Wiekszosc tak nie czyni.

pisząc każdy miałem na myśli to,że nie jest to zależne od wieku czy płci.

Czyli trzeba sie domyslac co Autor chcial nam powiedziec.

Człowieku, ale Ty się pierdół czepiasz :/

Temat dotyczy parkowania i nawołuje o zaprzestanie poruszania innych tematów. TO tyle

PS: k1p żeby to raz tak było.. Nie dawno jakiś mistrz parkowania zarysował mi błotnik i po śladach wnioskuje że to był przynajmniej bus. Niestety chamstwo takie, że sprawca zbiegł z miejsca zdarzenia, a ja zobaczyłem to dopiero dzisiaj..

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego. Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
3145
#hemi nieaktywny
11 października 2011r. o 19:00
~ napisał(a): Czyli trzeba sie domyslac co Autor chcial nam powiedziec.

oczywistym jest,że nie kazdy gada przez telefon w sensie ilości osób,i to wie każdy,ale niestety tobie trzeba jasno napisać,że pisząc każdy miałem na mysli płeć a nie ilośc mieszkańców...Niektórym to trzeba jasno pisać,że białe to białe,a czarne to czarne bo sie nie domysli!!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
11 października 2011r. o 19:16
Tak, tak, Kazdy plec nawija.
5799
CZARNULA83
11 października 2011r. o 20:00
A teraz popatrzmy sami na siebie :P bo nikt nie jest idealny :D
~Zwirz niezalogowany
11 października 2011r. o 20:12
Ha! Ja gadałem przez tel, ale od jakiegoś czasu mam słuchawkę i niesamowicie ułatwia jazdę. Ma się dwie ręce wolne i można bezstresowo jechać hehe

A tak na serio - chyba każdemu się zdarza/ zdarzało rozmawiać przez telefon podczas jazdy.

Hardkorem była dzisiaj dziewczyna która podczas jazdy pisała sms`a na telefonie z QWERTY.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza