Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
11 października 2011r. o 20:20
~Zwirz napisał(a):
A tak na serio - chyba każdemu się zdarza/ zdarzało rozmawiać przez telefon podczas jazdy.

Z cala pewnoscia, nie kazdemu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
11 października 2011r. o 20:41
CZARNULA83 napisał(a): A teraz popatrzmy sami na siebie :P bo nikt nie jest idealny :D

ja przez telefon w czasie jazdy nie gadam,(chodzi mi o miasto)jeśli mam telefon to zazwyczaj albo zjeżdżam gdzieś na bok i odbieram albo odrzucam.Bo znając moje szczęście spośród powiedzmy 10 osób gadających przez telefon akurat policja by mnie zauważyła i poczęstowała mandatem:(

W trasie to co innego,czasem jak mam cos pilnego to zadzwonię czy też odbiorę,ale z drugiej strony w trasie nie muszę mysleć o milionie rzeczy na raz (kierunkowskazy,zmiany pasa,lusterka,wypatrywanie policji itp) tak więc na krótkie sporadyczne rozmowy mogę sobie pozwolić.
Generalnie to nie lubie gadać z kółkiem ,a jesli musze to ...mam słuchawkę:):)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2820
#k1p nieaktywny
11 października 2011r. o 21:09
Gdy jadę autem w automacie, przyznaję, że bardzo często zdarza mi się zająć czymś innym oprócz jazdy...
W końcu mam prawą rękę wolną, a ona może służyć do wielu czynności :>
~! niezalogowany
11 października 2011r. o 21:15
k1p napisał(a): W końcu mam prawą rękę wolną, a ona może służyć do wielu czynności :>

Ale głowę masz jedną !!!:> :P
2820
#k1p nieaktywny
11 października 2011r. o 21:18
Ale wpływa na ręce :D
783
#Igi nieaktywny
11 października 2011r. o 21:20
A mówią że powinno się trzymać dwoje rąk na kierownicy ;)

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego. Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
~! niezalogowany
11 października 2011r. o 21:23
k1p napisał(a): Ale wpływa na ręce :D

I dlatego nie powinna pozwolić na sięgnięcie po telefon i paplanie przez niego :> :P
783
#Igi nieaktywny
11 października 2011r. o 22:59
Palenie za kierownicą też powinno być zakazane w takim razie ;]

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego. Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.