Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

5799
CZARNULA83
18 października 2011r. o 12:33
~I Ty możesz być przyłapany... napisał(a): Pod marketem. Przynajmniej może szeroko otworzyć drzwi z obu stron.[img=1318932429_9yjb1ox.jpg]

Hehehe w tym miejscu problemy z parkowaniem ma połowa :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~tez kierowca niezalogowany
18 października 2011r. o 12:40
To , co widac moze byc mylace bo to kierowca czerwonego auta mogl zaparkowac w jedynym wolnym miejscu jakie bylo.
Gdy auta stojace obok odjechaly i ktos inny zaparkowal obok juz prawidlowo , to to czerwone auto wyglada jak zaparkowane zle.
~dżony niezalogowany
18 października 2011r. o 14:12
~tez kierowca napisał(a): To , co widac moze byc mylace bo to kierowca czerwonego auta mogl zaparkowac w jedynym wolnym miejscu jakie bylo.
Gdy auta stojace obok odjechaly i ktos inny zaparkowal obok juz prawidlowo , to to czerwone auto wygląda jak zaparkowane zle.
zgadzam się ja miałem kilka takich przypadków gdzie koleś czy tam kolesina zle zaparkowała i moje parkowanie wychodzi zle po odjechaniu tegoż no typka czy tam typiarki i co wtedy podchodzi taka konfitura i cyk robi zdjęcie i się cieszy z uchwyconego momentu.brawo.
~Autor niezalogowany
18 października 2011r. o 18:05
~dżony napisał(a):
~tez kierowca napisał(a): To , co widac moze byc mylace bo to kierowca czerwonego auta mogl zaparkowac w jedynym wolnym miejscu jakie bylo.
Gdy auta stojace obok odjechaly i ktos inny zaparkowal obok juz prawidlowo , to to czerwone auto wygląda jak zaparkowane zle.
zgadzam się ja miałem kilka takich przypadków gdzie koleś czy tam kolesina zle zaparkowała i moje parkowanie wychodzi zle po odjechaniu tegoż no typka czy tam typiarki i co wtedy podchodzi taka konfitura i cyk robi zdjęcie i się cieszy z uchwyconego momentu.brawo.

Gdyby nie byłoby auta z lewej strony, to może byście mieli rację.
~też kierowca niezalogowany
18 października 2011r. o 18:10
Tylko nie wiesz, kiedy to auto tam stanelo.
Zanim to czerwone auto zaparkowalo to mogl stac inny samochod
3145
#hemi nieaktywny
18 października 2011r. o 18:29
Igi napisał(a): Propo dynamiki jazdy to mogę zrozumieć to u "eLek". Ale jeśli taki osobnik w średnim wieku jeździ jak by chciał a nie mógł to tu jest uż jakaś kpina. Mnie najbardziej wkurza gdy stoje na światła i włącza się zielone i delikwent ślamazarnie wrzuca bieg i powoli sobie zaczyna ruszać jak by był sam na drodze. Po nim przejadą może z dwa auta jeszcze.. We Wrocku za takie coś można nawet dostać po mordzie..

W ogóle w Bolesławcu mało który kierowca słyszał o czymś takim jak płynność ruchu już nie mówiąc właśnie o dynamice. Na spacer to się idzie do parku!

bo ty dynamicznie przyspieszając toz wariat jesteś normalnie!!
Nie uczyli??: spokojnie sprzęgło,delikatnie jedyneczka,aby dobrze weszła,puszczasz powoli sprzęgło,jedynka do 1500obr/min,delikatnie dwójka,delikatnie gaz-żeby auto czasem nie wkręciło sie na jakieś wysokie obroty typu 2000br/min,bo to strasznie wtedy auto dużo pali!! delikatnie sprzęgiełko i trójeczke wbijasz i w ten spasób masz już 45km/h po 300m:D

K1 co do przepuszczanie innych,sam bardzo często wiele osób przepuszczam w różnych miejscach (o ile nie musze kogoś z tyłu wyhamowywać),np jadąc koło provity,tam często wypuszczam wyjeżdżjących z provity,ba czasami to mogą się ,no wiecie ,a nie wyjadą!! nawet raz motorek (fajny naked cos pokroju V-maxa) tam wypuściłem to facet miał oczy jak 5 zł ,że samochodziarz motocykliste puszcza!!:D

ale jest tak,że jadę spokojnie,100 czy węcej metrów do skrzyzowania,ktos tam z boku chce wyjechać,ja nie dodaje gazu,mrugne długimi aby jechał a ten/ta stoi i dziwi...

Niektórzy faktyczni potrzbuja ok 30-40s czasu aby sie włączyć do ruchu,a jak cos jedzie 50km/h i jest daleeko dleeko,to...nawet nie ryzykują wtargnięcia:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~dżony niezalogowany
18 października 2011r. o 18:48
~Autor napisał(a):
~dżony napisał(a):

skąd wiesz,a może tam wcześniej też stał zle zaparkowany samochód i puzniej dojechał prawidłowo parkujący bus
783
#Igi nieaktywny
18 października 2011r. o 20:42
~dżony napisał(a):
~Autor napisał(a):
~dżony napisał(a):

skąd wiesz,a może tam wcześniej też stał zle zaparkowany samochód i puzniej dojechał prawidłowo parkujący bus

to z obu stron auta musiały by być źle zaparkowane co jest mało realne. Rozwieje wasze wątpliwości i powiem że kierowca sam tak zaparkował bo to widziałem.

PS: Panie "też kierowca" proszę następnym razem używać słownika ortograficznego bo robi Pan byki, aż w oczy razi ;)

Pozdrawiam

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego. Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza