Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
31 października 2011r. o 17:56
ale ja znam tego właściciela dlatego tak napisałam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kazadi niezalogowany
1 listopada 2011r. o 22:38
sory za jakosc(...)

Zmoderowano 01.11.2011 godz.22:55 - powód: błąd fotki ( musi być .jpg zamiast .gif ) (sentinel)
~Kazadi niezalogowany
1 listopada 2011r. o 22:42
Krowa na Krowie, jedna za drugą. Matko i córko ślepe krowy czy udają, ze są ślepe i nie widzą znaku :| [img=1320183749_t8igolx.jpg]
7612
bax
1 listopada 2011r. o 22:48
Za brudne szybki w aucie, też karają :>
~Kazadi niezalogowany
1 listopada 2011r. o 23:02
bax napisał(a): Za brudne szybki w aucie, też karają :>
jakbyś się trochę znał to zauważyłbyś, że aparat złapał mi ostrośc kokpitu i foto robione pod słońce źle wyszło. Szybki nie były brudne tak jak wyszło :P
~skoda oj skoda niezalogowany
2 listopada 2011r. o 7:26
nowy chodniczek na zygmunta :| chyba już niedługo będzie taki nowy!!!![img=1320215210_1dqrczp.jpg]
5436
#nie_powiem nieaktywny
2 listopada 2011r. o 7:28
~ napisał(a): ale ja znam tego właściciela dlatego tak napisałam

no to zaje*****ch ma znajomych
~ niezalogowany
2 listopada 2011r. o 10:38
a kto tu pisze,że to mój znajomy znam ich dobrze z widzenia,bo w pobliżu mieszkam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.