Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

3145
#hemi nieaktywny
3 listopada 2011r. o 8:48
zawsze zostaje trawa,ale tam tez można trafić na niespodziankę :|

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Karolina niezalogowany
6 listopada 2011r. o 16:50
coś ucichło w temacie :)
~ niezalogowany
6 listopada 2011r. o 17:02
Karolinka to fajna dziewczynka :)
~ niezalogowany
7 listopada 2011r. o 1:15
~Ja napisał(a): A ja odkopie temat bo uchwycilem taka perelke dzisiejszego poranka.
Jak widac ludzie sa "rowni" i "rowniejsi"[img=1311226753_lykfjfu.jpg]

a to pewnie szczupak sobie postój zrobił ;)
2820
#k1p nieaktywny
7 listopada 2011r. o 8:41
~Karolina napisał(a): coś ucichło w temacie :)

To znaczy, że temat przyniósł spodziewany efekt. Wszyscy się boją, że ich auta trafią tutaj jako główni bohaterowie i zaczęli parkować prawidłowo :-)
1665
#bizon nieaktywny
7 listopada 2011r. o 10:48
Jestem "MISZCZEM" parkowania i mam super autko więc potrzebuję mega DUŻO miejsca :)
[img=1320659304_qixvdy8.jpg]
~tomek niezalogowany
7 listopada 2011r. o 11:41
Jeżeli tak budują, jak parkują to ta budowa się zawali. Wielkie gratulacje dla przedstawiciela generalnego wykonawcy, kogo Wy tam zatrudniacie.
~ niezalogowany
7 listopada 2011r. o 17:49
~tomek napisał(a): Jeżeli tak budują, jak parkują to ta budowa się zawali. Wielkie gratulacje dla przedstawiciela generalnego wykonawcy, kogo Wy tam zatrudniacie.

przyjdź do nas to się dowiesz. zapraszamy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza