Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
7 grudnia 2011r. o 21:27
gdzie to bo nie jarzę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 grudnia 2011r. o 21:37
~ napisał(a): gdzie to bo nie jarzę

WILLOWA?
~ niezalogowany
7 grudnia 2011r. o 22:41
O czym jest ten beznadziejny,jałowy post?Nie zmienia w naszej rzeczywistości.Jest byle jaki,jak nasze społeczeństwo.Pusty i zamienny. ;)
3145
#hemi nieaktywny
8 grudnia 2011r. o 8:10
~w napisał(a): proszę, oto następny geniusz[img=1323289201_03xriwj.jpg]

a jaki problem?? kobieta idaca z wózkiem zawsze może wyciągnąc rękę (albo cos czerwonego np jakąś koszulkę-bezpieczniej!!) i ominąć audi z lewej strony idąc ulicą,tylko musi uważać,bo jak potrąci ja samochód to dostanie (jak już wyjdzie ze szpitala) mandat za wtargnięcie na jezdnię!!

Chociaz może audi sobie dobrze stoi a osoba w uno jest taka yntelligentna;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
206
#Member nieaktywny
8 grudnia 2011r. o 8:26
hemi napisał(a):
~w napisał(a): proszę, oto następny geniusz[img=1323289201_03xriwj.jpg]

Chociaz może audi sobie dobrze stoi a osoba w uno jest taka yntelligentna;)

Nie żebym się czepiał, ale hemiego jako znawce aut musze.... ;) Powiedz mi gdzie ty tam Uno widzisz? :D

Ty za mnie nie umrzesz, więc nie mów jak mam żyć.
3145
#hemi nieaktywny
8 grudnia 2011r. o 8:42
oj moja culpa,duża culpa-wiesz tak tylko rzuciłem okiem pobieżnie,batrziej skupiłem sie na Allroad;) oczywiście jest to Polo6N a nie "Łuno";)
p.s. ze mnie znawca aut nie jest,po prostu cos tam sie interesuje i cos kojarzę;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
8 grudnia 2011r. o 9:01
Qfalagupagu napisał(a): [img=1322994753_tb8rhby.jpg]

I co to takiego??? Ludzie, bez przesady. Wieczorem cały parking był zajęty... Proszę zrobić zdjęcie temu co zajmuje od poł roku miejsce parkingowe i niedługo zakwitnie.
~ niezalogowany
8 grudnia 2011r. o 13:11
a znaki znasz ??co widzisz przed swoim autem ??
a moze jak inni uzywasz "awaryjnych" do parkowania byle gdzie ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!