Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

7709
#andrzej1985r1 nieaktywny
9 grudnia 2011r. o 14:58
czekam aż jakiś mądry pokaże moje auto że stoje na miejscu dla inwalidy i bedzie pisanie itp
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Łukasz niezalogowany
9 grudnia 2011r. o 20:02
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v3IEJzciW-U
942
#malagosia nieaktywny
9 grudnia 2011r. o 22:55
najgorsze parkowanie jest na ul. Starzyńskiego i Jana Pawła - na chodnikach!!!
ojjj chyba też zacznę robić zdjęcia
~ niezalogowany
13 grudnia 2011r. o 9:41
[img=1323769625_8m25c2s.jpg]
3145
#hemi nieaktywny
13 grudnia 2011r. o 10:05
u nas to jeszcze pikus:) http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,475537,iSort,1,iTime,3,iAId,2

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~sąsiad niezalogowany
13 grudnia 2011r. o 20:54
Widzę że mój sąsiad-fotografik zaczyna działać,już nie pierwszy raz.Następnym razem jak będziesz robił fotki,a ja będę na podwórku to zrób i mi,trzeba mi dowód wymienić a nie mam czasu iść do fotografa a może jeszcze chciałbyś zrobić zdjęcie jaki w nim silnik lub jak jest serwisowany.Po pierwsze to ty bądz w porządku i parkuj prawidłowo,przy najblizszej okazji pokażę jak ty to robisz z tym parkowaniem.Ja rozumię krótkie dni,długie wieczory i nudzisz się,wiesz co pies robi jak się nudzi.Zyczę dalszych sukcesów w umieszczaniu fotek,życzę również zdrówka i pozdrawiam.Sąsiad.
~sąsiad niezalogowany
13 grudnia 2011r. o 21:39
~ napisał(a): [img=1323769625_8m25c2s.jpg]
Sąsiad pozdrawiam,poniżej masz odpowiedz na tą fotkę.
~sąsiad niezalogowany
13 grudnia 2011r. o 21:41
Przepraszam,powyżej.

Zmoderowano 13.12.2011 godz.21:43 - powód: zbędny cytat (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza