Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
13 grudnia 2011r. o 22:19
urazil sasiad ?? co prawda to prawda auto stoi jakos pokracznie ;) nie oburzajmy sie, poprostu uzyjmy mozgu, po cos on wkoncu jest ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~11 niezalogowany
14 grudnia 2011r. o 12:10
Ja też znam takiego jednego fotoreportera co kupił sobie aparat za 200 zł.i goni teraz jak ten pies na wiosnę i robi fotki temu kto nieprawidłowo zaparkował,a sam dostał mandat za złe parkowanie.Buraki-fotoreporterzy, zobacz jak ty zaparkowałeś i wyślij tutaj swoją fotkę.Dobrze któryś tu napisał,jak ci się nudzi to zrób to co robi pies.
~święta krowa niezalogowany
14 grudnia 2011r. o 19:06
Kurde tyle się staram tyle próbuje.. i nic... nikt nie chce zrobić zdjęcia ani jednemu z aut którymi jeżdżę... a ciągle parkuję tam gdzie nie można... :/ jak wy się staracie...
2736
#immortalrider nieaktywny
14 grudnia 2011r. o 19:45
~święta krowa napisał(a): Kurde tyle się staram tyle próbuje.. i nic... nikt nie chce zrobić zdjęcia ani jednemu z aut którymi jeżdżę... a ciągle parkuję tam gdzie nie można... :/ jak wy się staracie...

Żałosna prowokacja... Zmotywowałeś mnie tym do nie robienia fotek ;) Będę dzwonić po naszą Straż Miejską. Przydadzą się w końcu :D

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców! Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... ...czasem naprawdę trudno ich wyprzedzić!
~Taran niezalogowany
14 grudnia 2011r. o 20:08
~święta krowa napisał(a): Kurde tyle się staram tyle próbuje.. i nic... nikt nie chce zrobić zdjęcia ani jednemu z aut którymi jeżdżę... a ciągle parkuję tam gdzie nie można... :/ jak wy się staracie...

Chodzę sobie grzecznie z wózkiem i tam gdzie nie moge przejechać bo pajac postawił sowje ego na 4 kołach po prostu przeciskam na chama a ze lakier delkiatny i blacha miękka hmm.. mam to w dupie
~ niezalogowany
14 grudnia 2011r. o 20:51
Buractwo jak zwykle najbardziej oburzone jest...noście mózg pod kopułą i tyle.
~Kriss niezalogowany
15 grudnia 2011r. o 11:25
http://www.wiocha.pl/324927,Znalezli_sie_za...ni_inwalidzi

Zastosowana autokorekta

~święta krowa niezalogowany
15 grudnia 2011r. o 20:12
~Taran napisał(a):
Chodzę sobie grzecznie z wózkiem i tam gdzie nie moge przejechać bo pajac postawił sowje ego na 4 kołach po prostu przeciskam na chama a ze lakier delkiatny i blacha miękka hmm.. mam to w dupie

haha no to akurat mnie nie ruszy lakier i tak porysowany. W koncu terenówke trzeba wykorzystywac do tego do czego zostala stworzona i krzaki juz ja porysowaly dosc a z drugiej strony moje auto wiecznie uwalone blotem wiec raczej watpie ze ktos by sie chceal brudzic :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.