Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !
#De_Tourvel nieaktywny 25 stycznia 2012r. o 17:31
Ech, to ja też się dorzucę ;) przyglądam się temu autu już od dłuższego czasu i mam wrażenie, że właściciel o nim zapomniał... :( albo uczył się parkować od... hmm... naprawdę nie wiem kogo :| :| :|
Może moje zdjęcie przypomni mu, że jego samochodzik czeka na niego z utęsknieniem :D:>
[img=1327509116_46em3yl.jpg]
Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
Słabi jesteście. Moja furka stała całe dwie godziny na wykreskowanym placu na Piłsudskiego...
A tu nic, nawet kawałka fotki.
Jestem rozczarowana, chciałam być popularna :-(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.