Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PRL w Bolesławcu na zdjęciach - wrzucajcie!

~ niezalogowany
25 lipca 2011r. o 15:33
ela napisał(a): Rok 1968, szósta klasa skończona - wakacje :)
Przede mną basen na Jeleniogórskiej, za mną woda w której nikt nie pływał.

Pływał, pływał :P
Tylko potem trzeba było pijawki poodrywać :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2884
ela
25 lipca 2011r. o 16:46
Tak wyglądał klasztor, a to na czym stoję, jest być może częścią starego mostu .[img=1311605168_xlpzcgp.jpg]
~pinio65 niezalogowany
25 lipca 2011r. o 20:29
~ napisał(a):
ela napisał(a): Rok 1968, szósta klasa skończona - wakacje :)
Przede mną basen na Jeleniogórskiej, za mną woda w której nikt nie pływał.

Pływał, pływał :P
Tylko potem trzeba było pijawki poodrywać :D

Na tym basenie nauczyłem się pływać i skakać na główkę. A pijawki pamiętam... To był mój pierwszy basen. Drugi był na placu zabaw przed jednostką wojskową. Dopiero później chodziło się na baseny nad Bobrem.
~ niezalogowany
25 lipca 2011r. o 20:36
ela napisał(a): Tak wyglądał klasztor, a to na czym stoję, jest być może częścią starego mostu .[img=1311605168_xlpzcgp.jpg]

Elu. O takie właśnie zdjęcia chodzi. Każdy je ma na strychu albo w piwnicy albo po prostu w domu. Tylko brakuje chęci żeby je zamieścić... Brakuje ludzi kórzy mogliby podzielić się zdjęciami z innymi. Z młodym pokoleniem żeby pokazać im jak wyglądał kiedyś Bolesławiec. Ja ze swojej strony zrobiłem wszystko co mogłem. Wszystkie moje zdjęcia wrzuciłem na picassa web album i każdy może je sobie zobaczyć.
~ niezalogowany
26 lipca 2011r. o 6:54
[img=1311656097_zyxbuvu.jpg]
~ niezalogowany
26 lipca 2011r. o 7:13
Może ktoś ze starszych mieszkańców rozpozna siebie na tym zdjęciu ???
~ niezalogowany
26 lipca 2011r. o 7:14
~ napisał(a): Może ktoś ze starszych mieszkańców rozpozna siebie na tym zdjęciu ???
[img=1311657253_qqcdebo.jpg]
~ niezalogowany
26 lipca 2011r. o 7:25
Wszystko ładnie ale może troszeczke urozmaicić te fotki w miare możliwości ? A dokladnie gdzie to możliwe do dodanej starej foty dodać aktualne zdjęcie. :) Zobaczymay jak sie zmienił nasz Bolec
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza