Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele w Hotelu Garden

~zzzz niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 20:24
Ma ktos moze wiecej informacji na temat wesel w gardenie?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~X niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 22:25
Jest bardzo dobrze,ale każdy ma inne oczekiwania,pogadaj i ustal a nie żądaj podczas imprezy...ładne miejsce i dobra kuchnia,wybierz dobry zespół i impreza udana...
~. niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 15:57
Organizujemy tam wesele w sierpniu i tyle się nasłuchałam ze naprawde się boje.. Podobała mi się sala i ogród dookola hotelu i to przeważyło nad decyzją, ale teraz cały czas się zastanawiam czy było warto;/ Naprawdę jest az tak zła obsługa i jedzenie? :/
~Rob niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 16:05
Ja byłem na weselu w sierpniu zeszłego roku i jedzenie faktycznie klapa, mało i niezbyt smaczne- a nie jestem wymagający, obsługa zamotana. Sala, ogród w lecie rewelka. Może coś się pozmieniało..oby bo szkoda takiego miejsca !
~suuuper zadowolona niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 16:59
Witam, ślub nasz odbywał się na koniec czerwca 2013 r i też z mężem słyszeliśmy różne opinie(oczywiście po tym jak już zarezerwowaliśmy)- ale postanowiliśmy że będziemy się dobrze bawić- i tak też było! Bez ściemniania- goście super zadowoleni(fakt że muzyka jest bardzo ważna), jedzenia zostało od groma-a do tego było naprawdę smacznie, kelnerki co rusz coś donosiły, jedzenie na zimno i ciepłe posiłki! Nasze wesele było w sali kominkowej, zrobiliśmy dodatkowo stół wiejski-ale ludzie nie zdołali zjeść nawet jednej trzeciej. Także nie wiem od czego są zależne te opinie- ale nasze wesele było rewelacyjne pod każdym kątem!Organizacja, jedzenie, wystrój- byliśmy baaardzo zadowoleni. Pozdrawiam!
~ niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 21:00
Aha Aha ;)
~t niezalogowany
24 czerwca 2014r. o 19:54
Ktoś ostatnio był w tym miejscu na weselu? zmieniło się? planujemy przyjęcie i zastanawiamy sie nad tym miejscem...
~Wiola niezalogowany
24 czerwca 2014r. o 21:34
Robiliśmy miesiąc temu przyjęcie rocznicowe i chrzciny. Nie było na stołach tego, co ustaliliśmy. Potrawy nie były smaczne, rosół-masakra! Na stołach pustki, a kasę zapłaciliśmy i to sporą. Wstyd mi było przed gośćmi, bo chyba nie tego się spodziewali. A my po "poczęstunku" zabraliśmy gości przyjezdnych do domu na kolację!!! Osobiście już nigdy tam nie zrobię żadnego przyjęcia!!!
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza