Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

3754
#iwetka20 nieaktywny
24 lutego 2011r. o 20:03
A ja mam do oddania monitor 17cali Samsung, do jutra muszę się go pozbyć, jak nie ktoś kto będzie potrzebował to trafi "na śmietnik"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
26 lutego 2011r. o 17:33
Bardo proszę o pomoc, dla rodziny której spalił się dom, stracili wszystko :( Potrzebne są miedzy innymi : naczynia, kołdry, odzież.... ciuszki dla 1,5 rocznego dziecka, i wiele innych rzeczy, bo Ci ludzie nie mają nic :(

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3754
#iwetka20 nieaktywny
26 lutego 2011r. o 17:38
Ubrania dla 1,5 rocznego dziecka ok, ale jaki rozmiar, bo dzieci w tym wieku są na prawdę różne
2945
Mgosia
26 lutego 2011r. o 17:39
Iwetko, spróbuję się tego dowiedzieć :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3754
#iwetka20 nieaktywny
26 lutego 2011r. o 17:56
Ok, mam córkę, która ma dwa latka. Na pewno coś by się znalazło. I dobrze by było wiedzieć gdzie to podrzucić.
2945
Mgosia
26 lutego 2011r. o 18:02
Większe mogą być :) Co do dostarczenia to nie ma problemu, jedna z bolecnautek może to zrobić w drodze do pracy :) a odebrać mogę nawet ja :)

Dopisane 26.02.2011r. o godz. 18:02:

Rozmiary ubrań dla dorosłych podamy po niedzieli .

3754
#iwetka20 nieaktywny
26 lutego 2011r. o 18:19
GoSiaM napisał(a): Większe mogą być :) Co do dostarczenia to nie ma problemu, jedna z bolecnautek może to zrobić w drodze do pracy :) a odebrać mogę nawet ja :) Dopisane 26.02.2011r. o godz. 18:02:Rozmiary ubrań dla dorosłych podamy po niedzieli .

To będę patrzeć, bo też mam parę ubrań damskich i męskich. Dle kogo jeszcze są potrzebne ubrania, bo ocalało n6 osób a jak na razie to z tego co się pisze są trzy (dziecko 1,5roku, mama i tata)
2945
Mgosia
26 lutego 2011r. o 18:26
Oprócz dziecka i jego rodziców, są ich rodzice w średnim wieku i dziadkowie .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.