Co do środków czystości to na pewno :) z fotelami jeszcze nie wiadomo, bo być może nie będą na razie mieli gdzie to przetrzymać. Jak chcesz to podaj Pawłowi, ja postaram się kupić kołdrę i coś tam jeszcze naszykuję . Jak się uda , to złożymy się w kilka osób i kupimy naczynia .
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
zrzutka po pare groszy i tego czego nie mamy to za grrosze na manhattanie:) ja się dołaczam:)każdy po kilka zł i sie kupi konkretny komplet naczyń czy sztućców:)
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
może,ktoś ma większe auto,np.kombi i umówmy się np.,pod redakcją czy w innym miejscu,i przekażmy to ,co mamy.ubrania i żywnośc to teraz najważniejsze.może coś do spania potrzebują.
Przeżyłam powódź i jedzenie to podstawa.
Jeśli będzie trzeba, to pojedziemy nawet na dwa samochody :) Oni nie mają nic ...kompletnie nic . W ciągu kilka dni niech każdy przyszykuje to co ma i się umówimy gdzieś, załadujemy to i pojedziemy :) Czekamy na bardziej szczegółowe informacje od tej rodziny, co najbardziej potrzebne .
tu nie ma co czekac na info,wiadomo że sąsiedzi może pomogą,ale lni muszą obiady jeśc,mężczyźni pewnie chatę rozbierają,rękawice potrzebne i to dużo,a ja oddam rowerek dla dzieciątka,jak coś jeszcze sobie przypomnę to na pw napiszę CI,
Przeprowadzamy się teraz także na pewno znajdziemy coś do oddania. A jak na razie to mamy łóżeczko dębowe po naszym szkrabie.Kupiliśmy je używane ale nasz mały w nim w ogóle nie spał. Może komuś się przyda...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.