Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

4688
#Strazak nieaktywny
27 lutego 2011r. o 20:04
Witam. Jak potrzeba to oferuje swoje auto do przewózki rzeczy (passat kombi + przyczepka). Z miłą chęcią pomoge

Idę tam,skąd wszyscy inni uciekają w obawie przed śmiercią...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
28 lutego 2011r. o 18:47
Pisałam z Michałem i ciesze się bardzo, że ludzie pomagają :) Ja czekam w dalszym ciągu na informacje ze strony bliskich poszkodowanej rodziny i wtedy będę wiedziała co i jak mamy zrobić :)

Dopisane 28.02.2011r. o godz. 18:47:

Dzisiaj w raz z Sentinelem i k1p spotkaliśmy się z bratem kobiety, której spalił się dom .
Cześć rzeczy przekazaliśmy dla poszkodowanych, nie dałam rady Was o tym powiadomić , ponieważ to było dość niespodziewane spotkanie, takie na szybkiego . Dom całkowicie musi być rozebrany, nawet fundamenty nie nadają się do tego, żeby postawić na nich nowe mury.
Może teraz będziemy mieli bardziej dokładne informacje, co do tego co jest potrzebne. A potrzeby są ogromne bo nie zostało nic . Jeśli będziecie pilnie potrzebowali się skontaktować ze mną, to proszę poprzez Sentinela, albo pisać do k1p . Ja od czasu do czasu też będę sprawdzała wiadomości, ale nie wiem jak często .
Pozdrawiam .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2820
#k1p nieaktywny
28 lutego 2011r. o 20:46
Podnoszę temat, ponieważ udzielenie pomocy tej rodzinie to priorytet.
2945
Mgosia
1 marca 2011r. o 9:20
Przypominam, w taki sposób tez możesz pomóc !!

Podaje dokładne dane gdzie kierować pomoc. Jest osobno konto fundacji, gdzie można rodzinie przekazać 1%:
Stowarzyszenie Ziemia Bolesławiecka
Ul. Kaszubska 4, 59-700 Bolesławiec
KRS 0000 16 33 66
Konto 82 1240 1473 1111 0010 0175 6262
Koniecznie z tytułem Maria Malik

Można także bezpośrednio kierować drobne kwoty na konto bankowe:
Katarzyna i Grzegorz Malik
Numer Konta 54 1090 1939 0000 0001 0223 2282
Tytułem: Pomoc Rodzinie Malik

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~Teresa niezalogowany
1 marca 2011r. o 14:01
http://sercedlarodziny.jimdo.com/ zapraszam na stronkie i do pomocy
5891
#MAMA.DOMINIKA nieaktywny
1 marca 2011r. o 15:12
Jeśli pomagamy innym,
to sam Bóg nam pomaga
i wtedy dokonujemy rzeczy
ponad własne siły.
Wtedy,
kiedy wyczerpujemy się z miłości dla drugich,
dzieje się cud pomnożenia naszych sił
i potrafimy dźwigać wielkie ciężary.
Jeżeli z miłości dla innych
zaczniemy pracować,
poczujemy wzrost naszych sił
i zdziwimy się,
że potrafimy tyle z siebie dać!
Ks. Jan Twardowski

~ niezalogowany
1 marca 2011r. o 18:31
:)
5993
#xaa nieaktywny
1 marca 2011r. o 21:47
Dopisane 28.02.2011r. o godz. 18:47:Dzisiaj w raz z Sentinelem i k1p spotkaliśmy się z bratem kobiety, której spalił się dom.
Może teraz będziemy mieli bardziej dokładne informacje, co do tego co jest potrzebne. A potrzeby są ogromne bo nie zostało nic . Jeśli będziecie pilnie potrzebowali się skontaktować ze mną, to proszę poprzez Sentinela, albo pisać do k1p . Ja od czasu do czasu też będę sprawdzała wiadomości, ale nie wiem jak często .

też mam kilka rzeczy i przekażę ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.